Trollslndor och taggtrd noveller (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Trollsländor och taggtråd: noveller lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Stina Palm - Trollsländor och taggtråd: noveller, e-kirja


Trollsländor och taggtråd: novellerStina Palm
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Stina Palm
Kustantaja: Albert Bonniers förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789100150938
Kindel Hinta:


Trollsländor och taggtråd: noveller.pdf – (EUR 0.00);

Trollsländor och taggtråd: noveller.epub – (EUR 0.00);

Trollsländor och taggtråd: noveller.txt – (EUR 0.00);

Trollsländor och taggtråd: noveller.fb2 – (EUR 0.00);

Trollsländor och taggtråd: noveller.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Trollsländor och taggtråd: noveller.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Trollsländor och taggtråd: noveller.pdf
 • Trollsländor och taggtråd: noveller.epub
 • Trollsländor och taggtråd: noveller.txt
 • Trollsländor och taggtråd: noveller.fb2
 • Trollsländor och taggtråd: noveller.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Trollsländor och taggtråd: noveller • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Trollsländor och taggtråd: noveller.mp3 • Redan med sin titel har Stina Palm funnit två starka bilder för vad våra liv djupast sett handlar om. Trollsländor och taggtråd ? de skimrande lyckoögonblicken av fri flykt och, tätt intill, en verklighet som aldrig upphör att hota och göra illa.
  Titelnovellens trollsländor vid stranden i den norrländska fiskebyn rör sig genom flera av hennes berättelser, liksom också andra motiv och gestalter. På så vis speglar och belyser novellerna varandra, där de kretsar kring livets och konstens gåtfullhet och sårighet och undrande prövar gränsen mellan verklighet och illusion. Palm leker med minnets skapande kraft i sättet som vi återberättar våra liv, i möjligheten att besvärja och förändra det förflutna, och visar samtidigt på minnets otillförlitlighet och identitetens obestämdhet? Vad hände egentligen med systern som försvann för längesen? Hur tänker kvinnan som plötsligt inte minns vägen hem? Och kan man stjäla sina vänners minnen för att skapa sig ett annat liv?
  Med lätta snabba stygn syr Stina Palm samman det närvarande med det frånvarande, nuet med det förflutna, och den konkreta lilla berättelsen med den undflyende livsberättelsen. I denna debut möter vi en intensiv stilvilja: att förena det exakta och fysiskt kännbara med det svävande, lyriska ? taggtrådsspråk med trollsländespråk.
  Lataa Kirja Trollsländor och taggtråd: noveller Ilmaiseksi


  Kirja of Stina Palm