Joko taas, Stella (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Joko taas, Stella lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Niina With - Joko taas, Stella, e-kirja


Joko taas, StellaNiina With
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Niina With
Kustantaja: Myllylahti
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 168
ISBN: 9789522025845
Kindel Hinta:


Joko taas, Stella.pdf – (EUR 0.00);

Joko taas, Stella.epub – (EUR 0.00);

Joko taas, Stella.txt – (EUR 0.00);

Joko taas, Stella.fb2 – (EUR 0.00);

Joko taas, Stella.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Joko taas, Stella.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Joko taas, Stella.pdf
 • Joko taas, Stella.epub
 • Joko taas, Stella.txt
 • Joko taas, Stella.fb2
 • Joko taas, Stella.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Joko taas, Stella • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Joko taas, Stella.mp3 • Stella Kaarnisto on päättänyt vakaasti pysytellä totuudessa. Ei enää valkoisia valheita eikä asioiden salailua, vaan tasaisen onnellista elämää Markuksen rinnalla. Mutta kun miehen tie lentäjänä vie tätä ympäri maailmaa, huomaa Stella täyttävänsä liian vapaa-aikansa keksityillä tarinoilla ja kuvitelluilla henkilöillä. Bloggaamisesta tulee hänelle salainen intohimo.

  Työrintamalla esimies Petri Puumalan omituinen käytös saa Stellan etsimään uralleen nostetta Espanjaa myöten. Cavan siemailun ja piraatti-aurinkolasien sovittelun lomassa kuultu yllättävä uutinen keikauttaa nurin niin Stellan tulevaisuudensuunnitelmat kuin ihmissuhteetkin. Viimeinenkin pakotie sotkujen keskeltä uhkaa sulkeutua Stellan päättäessä toteuttaa elämänsä unelman – maailman lasten pelastamisen.

  Joko taas, Stella on itsenäinen jatkoteos Niina Within aiemmin ilmestyneelle chick lit -kirjalle Taisit narrata, Stella (2013), joka sai ihastuneen vastaanoton.

  Arvioita kirjasta

  ”Joko taas, Stella on ehdottomasti chick litiä parhaimmillaan, eikä nyt puhuta ainoastaan Suomen mittakaavassa, vaan mennään ihan maailmallekin. Stella on chick lit hahmoksi juuri sopivan tohelo ja hauska, ja hänelle saa nauraa hyväntahtoisesti. Vauhtia tästä kirjasta ei myöskään puutu, ja kirja kantaa reilut kaksi sataa sivua aivan täydellisesti.”

  Niina Within uunituore Joko taas, Stella sai täydet viisi tähteä Lukutoukan kulttuuriblogissa.
  — Lukutoukan kulttuuriblogi

  ”Kotimainen chick lit –kirjallisuus on haastava laji. Bloggaajat ihastuivat Niina Within aiempaan Taisit narrata, Stella (2013) -kirjaan, ja itsenäinen jatko-osa Joko taas, Stella, antaa viitteitä siihen, ettei suomalainen chick lit anna periksi kansainvälisille sisarilleen.”
  — Keskisuomalainen

  ”Kirja perustuu chick lit-kirjallisuuden pyhälle kolminaisuudelle, työ- ja rakkauselämän luotaamiselle päähenkilön persoonallisuuden kautta.
  …Niina Within teos muistuttaa, että oman itsen kaivaminen roolien alta on tärkeää sekä itsen että muiden kannalta. Kirja kysyy, löytyykö minä tarvittaessa? Uskaltaako sen esittää tarpeen tullen? Voiko luottaa siihen, että kelpaa ihan omana itsenään?”
  — Kirjasfääri

  ”…kotimainen naisviihde on saanut uuden kirjailijan joukkoonsa.”
  — Mari A:n kirjablogi

  Arvioita ensimmäisestä Stella-kirjasta (Taisit narrata, Stella)

  ”Taisit narrata, Stella on ehdottomasti paras viimeisen kahden vuoden aikana lukemani kotimainen viihderomaani. Omassa lajissaan Within kirja on mainio: se on kepeä, se naurattaa ja viihdyttää.”
  — Lumiomena

  ”With kirjoittaa sujuvasti ja viihdyttävästi, ja kirja on mainio kevyt välipala raskaamman ja vaativamman kirjallisuuden lomaan tai vaikkapa kovan työpäivän jälkeen sohvannurkassa nautiskeltavaksi.”

  — Kirsin kirjanurkka

  ”Tiukkaa chick litiä sen perimmäisessä merkityksessään.”
  — Mari A:n kirjablogi

  ”Monipuolinen kirjailija on esikoischikkerissään onnistunut luomaan varsin tasapainoisen viihderomaanin, jossa on sympaattinen päähenkilö, rutkasti kiherryttävää huumoria, pari kevyttä kolmiodraamaa, eksoottinen seikkailu ja runsaasti romanttista jännitystä.”

  — Kirjasfääri
  Lataa Kirja Joko taas, Stella Ilmaiseksi


  Kirja of Niina With