Mitt hjrta gr p (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Mitt hjärta går på lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Christoffer Holst - Mitt hjärta går på, e-kirja


Mitt hjärta går påChristoffer Holst
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Christoffer Holst
Kustantaja: Bokfabriken
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789176291351
Kindel Hinta:


Mitt hjärta går på.pdf – (EUR 0.00);

Mitt hjärta går på.epub – (EUR 0.00);

Mitt hjärta går på.txt – (EUR 0.00);

Mitt hjärta går på.fb2 – (EUR 0.00);

Mitt hjärta går på.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Mitt hjärta går på.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mitt hjärta går på.pdf
 • Mitt hjärta går på.epub
 • Mitt hjärta går på.txt
 • Mitt hjärta går på.fb2
 • Mitt hjärta går på.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Mitt hjärta går på • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Mitt hjärta går på.mp3 • Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar.

  När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan.

  Mitt hjärta går på är en romantisk komedi om ensamhet, förhoppningar och den totala maktlösheten i att vara kär. En rolig men rörande historia, berättad från två unga killars perspektiv, om hur viktigt det ibland kan vara att våga lite mer i livet. Att ge sig hän.
  Lataa Kirja Mitt hjärta går på Ilmaiseksi


  Kirja of Christoffer Holst