Jaakopin tie (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Jaakopin tie lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Timo Krogerus - Jaakopin tie, e-kirja


Jaakopin tieTimo Krogerus
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Timo Krogerus
Kustantaja: Nordbooks
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 266
ISBN: 9789523150737
Kindel Hinta:


Jaakopin tie.pdf – (EUR 0.00);

Jaakopin tie.epub – (EUR 0.00);

Jaakopin tie.txt – (EUR 0.00);

Jaakopin tie.fb2 – (EUR 0.00);

Jaakopin tie.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Jaakopin tie.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jaakopin tie.pdf
 • Jaakopin tie.epub
 • Jaakopin tie.txt
 • Jaakopin tie.fb2
 • Jaakopin tie.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Jaakopin tie • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Jaakopin tie.mp3 • Timo Krogeruksen Jaakopin tie on historiallinen romaani, joka kuljettaa lukijaa keskiajan kuohuvassa maailmassa katumuksentekijä Jaakopin kanssa Suomen Hämeestä aina sulttaanien haaremiin.

  ”Jaakopilla oli tosi hätä. Hirttämisen vielä kestäisi. Hän oli nähnyt, kun rälssitilan metsästä hirven tappanut tilaton oli vedetty puuhun verekseltään. Salametsästäjä ei ollut pitkään sätkinyt köyden päässä. Melko pian olivat jalat käpristyneet koukkuun, kieli tunkeutunut suusta, ja silmät pulpahtaneet ulos. Korppien oli ollut helppo kuopaista ensitöikseen ne uhrin päästä. Tuokion kitumisen jälkeen narun jatkoksi vedetty oli kuollut kuin kivi. Sieluparka oli tietenkin lentänyt hetsiltään kiirastuleen. Hirven salakaadosta taisi saada muutaman sata vuotta, mutta huorinteko oli paljon julmempi juttu. Kuohimista Jaakoppi ei kuitenkaan tahtonut kokea. Hän saattoi jo tuntea kuoharin kourat ja raudan jalkovälissään. Ei! Mitä tahansa muuta, mutta sitä ei hänelle tehtäisi elävänä.”
  Lataa Kirja Jaakopin tie Ilmaiseksi


  Kirja of Timo Krogerus