Jumalan sana (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Jumalan sana lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Kari Hotakainen - Jumalan sana, e-kirja


Jumalan sanaKari Hotakainen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Kari Hotakainen
Kustantaja: Siltala
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 324
ISBN: 9789522340962
Kindel Hinta:


Jumalan sana.pdf – (EUR 0.00);

Jumalan sana.epub – (EUR 0.00);

Jumalan sana.txt – (EUR 0.00);

Jumalan sana.fb2 – (EUR 0.00);

Jumalan sana.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Jumalan sana.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jumalan sana.pdf
 • Jumalan sana.epub
 • Jumalan sana.txt
 • Jumalan sana.fb2
 • Jumalan sana.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Jumalan sana • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Jumalan sana.mp3 • Yhden päivän romaani kapitalismista, yritys selittää näkyväistä ja näkymätöntä, yleistä ja hyvin yksityistä. Jumalan sana on matkakirja talousjärjestelmän ytimeen, yhtä aikaa röyhkeä ja runollinen, jylhä ja koominen.

  Investointipankkiiri Jukka Hopeaniemen on päästävä Lapista Helsinkiin, aamutelevision suoraan lähetykseen. Islantilaisen tulivuoren purkautuminen estää lentämisen, rahvaan junalla ei voi matkustaa. Hän saa taivuteltua isänsä entisen autonkuljettajan Armas Kallion ajamaan hänet pitkän matkan maan halki seitsemän minuuttia kestävään haastatteluun. Miksi eläkkeellä oleva Armas suostuu vielä yhteen keikkaan? Ja miksi televisiota vältellyt Hopeaniemi antautuu kesken tärkeiden yritysjärjestelyiden piinaavaan lähetykseen?

  Matka talousjärjestelmän ytimeen ja muutaman minuutin julkisuuteen kulkee sykkivässä preesensissä, vuorokauteen tiivistyy ja mehustuu kapitalismin ydin, sen faktat ja harhat. Autossa keskustellaan, ollaan hiljaa, kuunnellaan musiikkia ja rahisevia c-kasetteja, jotka ovat täynnä Hopeaniemen isän, edesmenneen patruunan Uljas Hopeaniemen puhetta. Hotakainen on tuotannossaan porannut nykyaikaan reikiä, joista näkyvät viime vuosikymmenten muutokset. Jumalan sana jatkaa ja syventää tätä linjaa. Lopputulos on komea ja jylhä, humoristinen ja tosi.
  Lataa Kirja Jumalan sana Ilmaiseksi


  Kirja of Kari Hotakainen