Du & jag (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Du & jag lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Katarina von Bredow - Du & jag, e-kirja


Du & jagKatarina von Bredow
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Böcker på svenska / Barn & Ungdom ja Böcker på svenska / 9-12 år
Kirjailija: Katarina von Bredow
Kustantaja: Rabén & Sjögren
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 9789129689938
Kindel Hinta:


Du & jag.pdf – (EUR 0.00);

Du & jag.epub – (EUR 0.00);

Du & jag.txt – (EUR 0.00);

Du & jag.fb2 – (EUR 0.00);

Du & jag.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Du & jag.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Du & jag.pdf
 • Du & jag.epub
 • Du & jag.txt
 • Du & jag.fb2
 • Du & jag.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Du & jag • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Du & jag.mp3 • Andreas och Alicia brukar göra sällskap till skolan, men i skolan blir Alicia som en annan person. Hon blir skol-Alicia med läppglans. Eller glitter-Alicia på discot. Andreas vet inte hur han ska närma sig henne.

  I skolan finns också Edvin som pratar för mycket och skrattar för högt. Och Kevin som är kungen och som alla antingen ser upp till eller är rädda för. Det finns en drottning också, Ida, och hennes hovdam, Olivia. Det gäller att navigera rätt bland vänner och fiender, hot och löften.

  I Katarina von Bredows nya trilogi om livet på mellanstadiet saknas inget. Med känslig hand och starkt driv skildrar hon kärlek som knoppas, vänskap som utvecklas och föräldrar som krackelerar.
  Lataa Kirja Du & jag Ilmaiseksi


  Kirja of Katarina von Bredow