Fabrikr Liljeroos luftskepp (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Fabrikör Liljeroos luftskepp lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Arto Paasilinna - Fabrikör Liljeroos luftskepp, e-kirja


Fabrikör Liljeroos luftskeppArto Paasilinna
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Arto Paasilinna
Kustantaja: Brombergs Bokförlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789173377027
Kindel Hinta:


Fabrikör Liljeroos luftskepp.pdf – (EUR 0.00);

Fabrikör Liljeroos luftskepp.epub – (EUR 0.00);

Fabrikör Liljeroos luftskepp.txt – (EUR 0.00);

Fabrikör Liljeroos luftskepp.fb2 – (EUR 0.00);

Fabrikör Liljeroos luftskepp.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Fabrikör Liljeroos luftskepp.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.pdf
 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.epub
 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.txt
 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.fb2
 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Fabrikör Liljeroos luftskepp • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Fabrikör Liljeroos luftskepp.mp3 • Första uppdraget för fabrikör Liljeroos högra hand Hemmi blir att fånga in tegelbrukets reklamballong, ett luftskepp som slitit sig och drivit österut med vindens hastighet. Inne i luftskeppet sitter hårdrockbandet Black Shotton instängt…
  Kommundirektör Hemmi Elstelä håller i startpistolen för sprinterloppet vid sommarfesten i Vörå och samtidigt vaknar hans tävlingshunger. Det slutar med att han vinner loppet men förlorar sitt arbete. Det anses inte lämpligt att en tjänsteman deltar i lekar på det där sättet. Ingen skada skedd, tycker Hemmi som snart hittar ett nytt jobb som näringslivsombudsman. Han blir också närmaste man till Lars Liljeroos, tegelfabrikör med starka visioner för sig och sin bygd.

  När ett rockband lossar förtöjningarna till fabrikens reklamballong, ett stort luftskepp, och flyger iväg mot okänd ort blir det fart på Hemmi. Hur ska han få tag på rymlingarna som inte kan manövrera skeppet? Inte förrän i Nepal lyckas han få ner farkosten på marken. Nya tankar föds när han ser fattigdom och elände efter en naturkatastrof. Kanske kan han hjälpa de utsatta som behöver medicinsk hjälp och övriga förnödenheter? Ett flygande fältsjukhus är vad som behövs. Sagt och gjort, det är bara att sätta igång.
  Lataa Kirja Fabrikör Liljeroos luftskepp Ilmaiseksi


  Kirja of Arto Paasilinna