Centurion (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Centurion lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Simon Scarrow - Centurion, e-kirja


CenturionSimon Scarrow
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Simon Scarrow
Kustantaja: Historiska media
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 9789187031229
Kindel Hinta:


Centurion.pdf – (EUR 0.00);

Centurion.epub – (EUR 0.00);

Centurion.txt – (EUR 0.00);

Centurion.fb2 – (EUR 0.00);

Centurion.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Centurion.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Centurion.pdf
 • Centurion.epub
 • Centurion.txt
 • Centurion.fb2
 • Centurion.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Centurion • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Centurion.mp3 • Del 8 i Silverörnsserien. Med rappa dialoger och högt tempo berättar Simon Scarrow här en dramatisk historia. Huvudpersoner är Macro och Cato, befäl i romerska armén någon gång runt vår tideräknings början. Detta är den fristående åttonde delen i Silverörnsserien. Mellan de två stormakterna Rom och Parthien ligger det lilla ökenriket Palmyra. Partherna vill få kontroll över Palmyra för att kunna invadera de romerska provinserna i öst. För att skydda det romerska kejsardömets gränser sätts Andra illyriska kohorten i högsta beredskap, under befäl av prefekt Macro och centurion Cato. När Palmyras kungahus plötsligt skakas av öppen revolt skickas veteranen Macro, den unge Cato och en insatsstyrka att försvara kungen. Men partherna får kännedom om den romerska truppens närvaro och mobiliserar för ett storskaligt krig. Det visar sig snart att partherna inte är den enda fiende som Cato och Macro ställs inför. Vägen till fred blir mer krävande och farofylld än någonsin, och Macro och Cato måste med all sin styrka hålla stånd in i det längsta. Om de misslyckas är hela romarrikets framtid hotad.
  Lataa Kirja Centurion Ilmaiseksi


  Kirja of Simon Scarrow