Kodnamn Sherlock Barnens detektivbyr (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Lars Bill Lundholm - Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå, e-kirja


Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyråLars Bill Lundholm
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / 9-12 år
Kirjailija: Lars Bill Lundholm
Kustantaja: Bokförlaget Känguru
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789176630570
Kindel Hinta:


Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.pdf – (EUR 0.00);

Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.epub – (EUR 0.00);

Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.txt – (EUR 0.00);

Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.fb2 – (EUR 0.00);

Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.pdf
 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.epub
 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.txt
 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.fb2
 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå.mp3 • Det blev inte som han tänkt riktigt, när Theo startade Barnens detektivbyrå. Han hade inte alls planerat att få den våghalsiga och rullskridskoåkande Wilma på halsen. Inte heller ville han ha med överklasskillen Robert. Och allra minst var hans egen lillasyrra välkommen i gänget, men som alltid lyckades hon nästla sig in. Till råga på allt blev hon vald till chef.Det enda som blev som planerat var deras uppdrag: Att hjälpa barn i trubbel, att stå på ungarnas sida i alla väder.
  Att en hel familjs öde skulle komma att bli deras första fall var kanske inte heller riktigt vad Theo trodde. Men här handlade det om liv eller död! Och för att lyckas tvingades de passa sig för moppegänget Blackfoots, lura en kedjerökande mamma och en misslyckad rockmusiker till pappa, samtidigt som de hela tiden hade polisen i hälarna …

  Kodnamn Sherlock är den första delen i en serie om Barnens detektivbyrå. Lars Bill Lundholm skrev ursprungligen om detektivbyrån för tv, men nu kommer äventyren med den klurige Theo i spetsen även i bokform. Tv-serien lovordades både i Sverige och utomlands, i amerikanska Time Magazine beskrevs den som ”en underbart underfundig och överraskande vuxen serie”.

  LARS BILL LUNDHOLM är romanförfattare och filmdramatiker. Han är kanske mest känd som upphovsman och författare till SVT:s succéserie Skärgårdsdoktorn, men har även skrivit manus till flera framgångsrika och internationellt prisbelönta thrillers för film och tv.
  Lataa Kirja Kodnamn Sherlock : Barnens detektivbyrå Ilmaiseksi


  Kirja of Lars Bill Lundholm