Medicis ring (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Medicis ring lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Jan Mårtenson - Medicis ring, e-kirja


Medicis ringJan Mårtenson
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Jan Mårtenson
Kustantaja: Wahlström & Widstrand
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789146226857
Kindel Hinta:


Medicis ring.pdf – (EUR 0.00);

Medicis ring.epub – (EUR 0.00);

Medicis ring.txt – (EUR 0.00);

Medicis ring.fb2 – (EUR 0.00);

Medicis ring.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Medicis ring.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Medicis ring.pdf
 • Medicis ring.epub
 • Medicis ring.txt
 • Medicis ring.fb2
 • Medicis ring.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Medicis ring • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Medicis ring.mp3 • Mord i Toscana

  Toscana är skådeplatsen för årets Homandeckare. Johan Kristian Homan, den stillsamme antikhandlaren från Köpmangatan i Gamla stan, lockas med på en semesterresa av vännen, trätobrodern och kollegan tvärs över gatan, Eric Gustafson. Målet är den medeltida byn Panicale där tiden i de trånga gränderna verkar ha stått stilla i hundratals år, och ett pittoreskt hotell som visar sig hysa en samling minst sagt udda stamgäster.
  Kulturhistoriska utflykter, soldränkta viner, det italienska köket och värmen är precis vad de båda herrarna söker. Lugn och stillhet. Tid för avkoppling och laddning av batterierna efter en lång, trist vinter.
  Dessutom attraherar det överdådiga kulturutbudet i Toscana Homan: Florens, staden där familjen Medici dominerade politik och kyrka under århundraden, Florens med sina många konstskatter och sin berömda arkitektur, Uffizierna, kyrkorna, palatsen. Och så vill han återse sin stora kärlek, den undersköna Venus på Botticellis stora duk, ”Venus födelse”.
  Men så avbryts den idylliska bildningsresan abrupt och motvilligt dras Homan in i en händelseutveckling med oanade konsekvenser.

  ”Detta måste väl vara rekord i deckarskrivande i Sverige. (…) Jan Mårtenson bjuder som vanligt på en kultiverad historia med inslag av konst, antikviteter, god mat och gott vin samtidigt som det blir en lagom spänning.” Upsala Nya Tidning om Juvelskrinet
  Lataa Kirja Medicis ring Ilmaiseksi


  Kirja of Jan Mårtenson