Nuutti-tytt (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Nuutti-tytöt lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Harri Varpomaa - Nuutti-tytöt, e-kirja


Nuutti-tytötHarri Varpomaa
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Harri Varpomaa
Kustantaja: Nordbooks
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789523150683
Kindel Hinta:


Nuutti-tytöt.pdf – (EUR 0.00);

Nuutti-tytöt.epub – (EUR 0.00);

Nuutti-tytöt.txt – (EUR 0.00);

Nuutti-tytöt.fb2 – (EUR 0.00);

Nuutti-tytöt.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Nuutti-tytöt.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Nuutti-tytöt.pdf
 • Nuutti-tytöt.epub
 • Nuutti-tytöt.txt
 • Nuutti-tytöt.fb2
 • Nuutti-tytöt.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Nuutti-tytöt • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Nuutti-tytöt.mp3 • Jan Johansson jää nuorena orvoksi ja perii jättiomaisuuden. Lyhyt ja onneton suhde teiniikäiseen serkkutyttöön suistaa miehen mielen varjojen maille. Hän saa käsiinsä artikkelin, jossa kerrotaan Natascha Kampuschin tapauksesta, innostuu lukemastaan ja alkaa suunnitella sieppausta. Jan asuu yksin isoa kartanoa, jonne on helppoa rakentaa piilopaikka siepatulle. Tallinnan matkalla hän ystävystyy sympaattiseen monitaitoiseen Jaakkoon. Jan manipuloi Jaakon uskotukseen ja ottaa miehen palvelukseensa. Jaakko rakentaa kartanon kellaritiloihin piilopaikan. Jaakon leikillään antaman vihjeen seurauksena Jan sieppaa kadulta kaksi nuutti-pukki kierroksella lumituiskussa tarpovaa teini-ikäistä serkusta.

  Poliisi löytää johtolanganpään ja aloittaa rikosylikonstaapeli Kekin johdolla sieppausdraaman tutkimukset, mutta sortuu väärään olettamukseen ja ajautuu etäämmälle ratkaisusta. Kartanossa alkaa kissa-hiiri leikki, jossa osapuolet vaihtavat osia. Porilainen Harri Varpomaa on julkaissut aikaisemmin rikosromaanin Rosvoja, ruplia ja romantiikkaa (Nordbooks 2010).
  Lataa Kirja Nuutti-tytöt Ilmaiseksi


  Kirja of Harri Varpomaa