Kosmoksen siruja (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kosmoksen siruja lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Esko Valtaoja - Kosmoksen siruja, e-kirja


Kosmoksen sirujaEsko Valtaoja
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, Adobe DRM suojattu)
Kategoria: Tietokirjat / Tiede
Kirjailija: Esko Valtaoja
Kustantaja: Ursa (Tähtitieteellinen yhdistys)
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 335
ISBN: 9789525329940
Kindel Hinta:


Kosmoksen siruja.pdf – (EUR 0.00);

Kosmoksen siruja.epub – (EUR 0.00);

Kosmoksen siruja.txt – (EUR 0.00);

Kosmoksen siruja.fb2 – (EUR 0.00);

Kosmoksen siruja.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kosmoksen siruja.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kosmoksen siruja.pdf
 • Kosmoksen siruja.epub
 • Kosmoksen siruja.txt
 • Kosmoksen siruja.fb2
 • Kosmoksen siruja.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kosmoksen siruja • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kosmoksen siruja.mp3 • Aloitin kirjoittajan urani lähes neljäkymmentäviisi vuotta sitten, kun isä pentele sujautti kirjoittamani kouluaineen Pohjolan Sanomiin artikkeliksi. Aiheena taisi olla kaukoputken kehitys, joten ei tässä paljon ole kehitystä tapahtunut.

  Kokoelma Esko Valtaojan artikkeleita ja muita lyhyitä kirjoituksia. Valtaoja kirjoittaa ”tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan”, aiheet kattavat tietenkin maailmankaikkeutemme outouksia: mustat aukot, pimeä aine ja energia, todellisuus, elämä ja sen synty, maailmanloppu.

  Valtaoja paneutuu luonnontieteilijän asenteella myös henkisempiin asioihin, kuten tutkijoiden uskonnollisuuteen, harhaoppeihin, tieteenfilosofiaan ja taiteeseen. Kirjan lopussa hän spekuloi ihmiskunnan tulevaisuudesta ja avaruusmatkailun mahdollisuuksista.

  Valtaojalla on ehtymättömästi oivaltavia esimerkkejä ja vertauksia. Hänen vahvasti omaan elämään nojaava kerrontansa päästää meidät kurkistamaan loputtoman uteliaan tiedemiehen ajatuksiin. Aiemmin julkaistut artikkelit on varustettu tuoreilla jälkisanoilla. Osa teksteistä on ennen julkaisemattomia ja osa tätä kirjaa varten kirjoitettuja.
  Lataa Kirja Kosmoksen siruja Ilmaiseksi


  Kirja of Esko Valtaoja