Ett barns memoarer (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Ett barns memoarer lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Selma Lagerlöf - Ett barns memoarer, e-kirja


Ett barns memoarerSelma Lagerlöf
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Selma Lagerlöf
Kustantaja: Albert Bonniers förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 9789143511741
Kindel Hinta:


Ett barns memoarer.pdf – (EUR 0.00);

Ett barns memoarer.epub – (EUR 0.00);

Ett barns memoarer.txt – (EUR 0.00);

Ett barns memoarer.fb2 – (EUR 0.00);

Ett barns memoarer.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Ett barns memoarer.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Ett barns memoarer.pdf
 • Ett barns memoarer.epub
 • Ett barns memoarer.txt
 • Ett barns memoarer.fb2
 • Ett barns memoarer.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Ett barns memoarer • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Ett barns memoarer.mp3 • Ett barns memoarer är Selma Lagerlöfs andra bok med utgångspunkt i barndomshemmet, Mårbacka i Värmland. Osentimentalt berättar hon om sin uppväxt, sina föräldrar, om torparna och grannarna därhemma och om vad hon upplevt. Selma Lagerlöfs självbiografiska böcker är på sätt och vis de mest realistiska hon skrivit, åtminstone till det yttre. Men här finns också många av de sällsamma historier som hon hört berättas, och flera gestalter och händelser kan kännas igen från hennes romaner. Vilken som är den ursprungliga versionen låter sig inte alltid listas ut – även självbiografin och dagboken formar sig till litterära verk. Herrgården Mårbacka ägdes av Selma Lagerlöfs släkt under flera generationer men i mitten av 1880-talet blev man av ekonomiska skäl tvungna att sälja. Tack vare sina framgångar lyckades Selma Lagerlöf så småningom köpa tillbaka gården, och idag är Mårbacka ett välkänt museum för många av hennes läsare i hela världen. Mårbackasviten består av tre böcker; Mårbacka, Ett barns memoarer och Dagbok.
  Lataa Kirja Ett barns memoarer Ilmaiseksi


  Kirja of Selma Lagerlöf