Jag heter inte Miriam (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Jag heter inte Miriam lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Majgull Axelsson - Jag heter inte Miriam, e-kirja


Jag heter inte MiriamMajgull Axelsson
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Majgull Axelsson
Kustantaja: Brombergs Bokförlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789173374675
Kindel Hinta:


Jag heter inte Miriam.pdf – (EUR 0.00);

Jag heter inte Miriam.epub – (EUR 0.00);

Jag heter inte Miriam.txt – (EUR 0.00);

Jag heter inte Miriam.fb2 – (EUR 0.00);

Jag heter inte Miriam.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Jag heter inte Miriam.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jag heter inte Miriam.pdf
 • Jag heter inte Miriam.epub
 • Jag heter inte Miriam.txt
 • Jag heter inte Miriam.fb2
 • Jag heter inte Miriam.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Jag heter inte Miriam • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Jag heter inte Miriam.mp3 • När familjen samlas runt Miriams säng för att fira hennes åttiofemårsdag tror de nästan att hon blivit dement.Varför skulle hon annars säga att hon inte heter det som alla vet att hon faktiskt heter? Visst vittnar siffrorna som är tatuerade på hennes vänstra arm om hennes historia. Men det finns en annan sanning. Det är dags att sondottern Camilla får veta. Om Auschwitz och Ravensbruck. Om de mest föraktade. Om Anuscha och Didi. Och om hur människor i det fridfulla Jönköping gick ut för att jaga tattare, tio år efter Kristallnatten.

  ”Jag heter inte Miriam” skildrar ett gripande levnadsöde. Vi får följa med Miriam på en omtumlande resa från en outhärdlig tillvaro i Ravensbruck till efterkrigstidens Sverige. För att överleva döljer hon sin romska identitet och anpassar sig till en gemytlig tillvaro som hemmafru i femtiotalets Nässjö. Men under den perfekta ytan gömmer sig ett ofattbart mörker som blir allt svårare att trycka undan.

  Majgull Axelsson har skrivit ännu en stark och djupt berörande roman. ”Jag heter inte Miriam” är en berättelse om rädsla, skam och utanförskap. Om Europas smärtsamma historia och romernas situation i Sverige under efterkrigstiden. En berättelse som får oss att se på vår egen samtid med nya ögon.
  Lataa Kirja Jag heter inte Miriam Ilmaiseksi


  Kirja of Majgull Axelsson