Vapaana elmisen taito (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Vapaana elämisen taito lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Päivi Kannisto, Santeri Kannisto - Vapaana elämisen taito, e-kirja


Vapaana elämisen taitoPäivi Kannisto
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, elämäntaito, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailijat: Päivi Kannisto ja Santeri Kannisto
Kustantaja: Atena
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 176
ISBN: 9789523000230
Kindel Hinta:


Vapaana elämisen taito.pdf – (EUR 0.00);

Vapaana elämisen taito.epub – (EUR 0.00);

Vapaana elämisen taito.txt – (EUR 0.00);

Vapaana elämisen taito.fb2 – (EUR 0.00);

Vapaana elämisen taito.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Vapaana elämisen taito.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Vapaana elämisen taito.pdf
 • Vapaana elämisen taito.epub
 • Vapaana elämisen taito.txt
 • Vapaana elämisen taito.fb2
 • Vapaana elämisen taito.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Vapaana elämisen taito • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Vapaana elämisen taito.mp3 • Jos tämä olisi elämäsi viimeinen päivä, eläisitkö sen toisin?

  Ihmiset syntyvät vapaina, mutta vapaus hukkuu helposti työelämän vaatimuksiin, asuntolainoihin ja muiden mielistelyyn. Mutta entä jos tämä olisi elämäsi viimeinen päivä – eläisitkö sen toisin? Miksi et nyt ole vapaa elämään niin kuin haluat?

  Vapaana elämisen taito vie maailmalle tutustumaan vapauden ulottuvuuksiin: Serbialaisen Slobodanin parvekkeella puhutaan kansallisuusaatteesta ja vapaudesta elää ilman kotimaata. Jamaikalaisessa siirtomaalukaalissa harkitaan hyppäämistä kaikkea hallitsevan talouden ulkopuolelle. Himalajan vuorilla pohditaan, miten ihminen voi päättää omasta elämästään ja pitää silti omat mielipiteensä. Lopulta keinutaan nicaragualaisen samaanin pihalla riippumatossa ja keskustellaan vapaan elämän sallimisesta kanssaihmisille.

  Vapaana elämisen taito risteyttää erilaisia elämäntarinoita, suurten ajattelijoiden pohdintoja ja nykyelämänkriittistä tarkastelua. Se kysyy, onko vapaus avain onneen. Kirjan avulla jokainen voi elää omaa elämäänsä vapaammin – ja löytää jotain ehkä jo kadottamaansa.

  Päivi ja Santeri Kannisto ovat eläneet vuosia vapaina. Nomadipariskunta avioitui lokakuussa 2004, irrottautui oravanpyörästä ja aloitti päättymättömän häämatkansa Brasiliasta. Päivi Kannistolta on aiemmin ilmestynyt kirja Elämäni nomadina – Irtolaisia, seikkailijoita ja elämäntapamatkaajia.
  Lataa Kirja Vapaana elämisen taito Ilmaiseksi


  Kirja of Päivi Kannisto