Venj tienhaarassa lataa (PDF.EPUB.TXT) E-Kirja

Venäjä tienhaarassa lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Esa Seppänen - Venäjä tienhaarassa, e-kirja


Venäjä tienhaarassaEsa Seppänen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yhteiskunta, politiikka
Kirjailija: Esa Seppänen
Kustantaja: Art House
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 196
ISBN: 9789518845631
Kindel Hinta:


Venäjä tienhaarassa.pdf – (EUR 0.00);

Venäjä tienhaarassa.epub – (EUR 0.00);

Venäjä tienhaarassa.txt – (EUR 0.00);

Venäjä tienhaarassa.fb2 – (EUR 0.00);

Venäjä tienhaarassa.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Venäjä tienhaarassa.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Venäjä tienhaarassa.pdf
 • Venäjä tienhaarassa.epub
 • Venäjä tienhaarassa.txt
 • Venäjä tienhaarassa.fb2
 • Venäjä tienhaarassa.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Venäjä tienhaarassa • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Venäjä tienhaarassa.mp3 • Mitä kuuluu Venäjän kansalle ja yhteiskunnalle tällä hetkellä? Mitkä ovat suurimmat haasteet, ja minne Venäjä on menossa?

  Keski-ikä on noin 60 vuotta. Kolmannes väestöstä ei usko oman maansa onnelliseen tulevaisuuteen. Kun Neuvostoliitto 22 vuotta sitten hajosi, Venäjällä alkoi kiihkeiden muutosten kausi. Markkinataloutta rakennettiin nopeasti, ja yhtä nopeasti markkinatalouden paine alkoi vaikuttaa myös perinteiseen venäläiseen arvomaailmaan. Mitä kuuluu Venäjän kansalle tällä hetkellä?

  Venäjä tienhaarassa tuo näyttämölle suurvaltapolitiikan sijaan tavalliset venäläiset ja heidän arkensa. Se osoittaa, miten henkiset arvot jäävät yhä useammin aineellisten jalkoihin, kuinka laajalle levinnyt korruptio vaikuttaa elämään ja kuinka yhteiskuntaluokkien väliset syvenevät kuilut kasvattavat tyytymättömyyttä, joka alkaa suurkaupungeissa purkautua mielenosoituksina. Samalla kun kirja avaa ikkunan venäläiseen mielenmaisemaan, se tarjoaa myös ennen näkemättömän monipuolisen kuvan nyky-Venäjän ongelmista – ja mahdollisuuksista.

  VTT, everstiluutnantti evp. Esa Seppänen on tietokirjailija ja yksi Suomen johtavista Venäjä-asiantuntijoista. Seppänen on työskennellyt 25 vuotta Puolustusvoimien palveluksessa ja myös presidentti Urho Kekkosen adjutanttina. Vuoden 1980 jälkeen Seppänen on muun muassa hoitanut Neuvostoliiton kauppasuhteita Wärtsilässä ja Rauma-Repolassa sekä työskennellyt Finn-Stroin Moskovan-edustuston johtajana ja itsenäisenä konsulttina. Hän on asunut Moskovassa 11 vuotta. Seppänen on julkaissut useita tietokirjoja Neuvostoliitosta, Venäjästä ja Suomen lähihistoriasta. Venäjä tienhaarassa on hänen kolmastoista teoksensa.
  Lataa Kirja Venäjä tienhaarassa Ilmaiseksi


  Kirja of Esa Seppänen