Erosta eteenpin (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Erosta eteenpäin lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Marianna Stolbow - Erosta eteenpäin, e-kirja


Erosta eteenpäinMarianna Stolbow
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Perhe ja kasvatus, Tietokirjat / Psykologia, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Marianna Stolbow
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 153
ISBN: 9789510410042
Kindel Hinta:


Erosta eteenpäin.pdf – (EUR 0.00);

Erosta eteenpäin.epub – (EUR 0.00);

Erosta eteenpäin.txt – (EUR 0.00);

Erosta eteenpäin.fb2 – (EUR 0.00);

Erosta eteenpäin.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Erosta eteenpäin.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Erosta eteenpäin.pdf
 • Erosta eteenpäin.epub
 • Erosta eteenpäin.txt
 • Erosta eteenpäin.fb2
 • Erosta eteenpäin.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Erosta eteenpäin • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Erosta eteenpäin.mp3 • Entä jos ei erotakaan? Ja jos erotaan, entä sitten?

  Eropäätös on vaikea. Jokaiselle. Mitä hitaammin ja perusteellisemmin ihminen pysähtyy eronsa äärelle, sitä enemmän hän oivaltaa itsestään. Hitaasta ja kipeästä kriisistä voi jatkaa eteenpäin aivan uusin eväin.

  Eroasiantuntijan opas antaa askelmerkkejä eroa harkitseville ja eronneille. Kirjassa pohditaan, kuinka kohdata eroon liittyvät vihan ja surun tunteet. Mitä tarkoittaa eron eriaikaisuus? Onko turhia suhteita? Miten suhtautua uskottomuuteen? Miten auttaa lasta erossa? Miten uusperhe toimii?

  Havainnollisten esimerkkien kautta Marianna Stolbow esittelee kirjassaan erosta selviytymisen erilaisia keinoja. Kirja avaa eroprosessin kulmakohtia ja kompastuskiviä kertomalla siitä, mikä ihmisiä erossa pelottaa ja surettaa ja millä he pääsevät kaikesta yli.

  ”Kirjoitan siitä, mitä erosta olisi hyvä tietää jos se käy mielessä. Ja siitä, mitä erosta tulee mieleen vaikkei siitä mitään tiedä. Kirjoitan kaikesta, mihin eroon päädyttyä törmää ja mikä kaikki eroon väistämättä liittyy.”

  Marianna Stolbow (s. 1965) on vetänyt erilaisia eroryhmiä vuodesta 2006 ja vastaa Suomalaisen eroseminaarien oikeuksista. Suomalainen eroseminaari edustaa alkuperäistä Bruce Fisherin mallia ja on tätä nykyä sen kehittynein versio. Stolbow on eroseminaarien ohjaajien kouluttaja ja parisuhdekouluttaja.
  Lataa Kirja Erosta eteenpäin Ilmaiseksi


  Kirja of Marianna Stolbow