Koiruohon kaupunki (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Koiruohon kaupunki lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Kati Saurula - Koiruohon kaupunki, e-kirja


Koiruohon kaupunkiKati Saurula
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Kati Saurula
Kustantaja: Arktinen Banaani
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 288
ISBN: 9789525768930
Kindel Hinta:


Koiruohon kaupunki.pdf – (EUR 0.00);

Koiruohon kaupunki.epub – (EUR 0.00);

Koiruohon kaupunki.txt – (EUR 0.00);

Koiruohon kaupunki.fb2 – (EUR 0.00);

Koiruohon kaupunki.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Koiruohon kaupunki.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Koiruohon kaupunki.pdf
 • Koiruohon kaupunki.epub
 • Koiruohon kaupunki.txt
 • Koiruohon kaupunki.fb2
 • Koiruohon kaupunki.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Koiruohon kaupunki • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Koiruohon kaupunki.mp3 • Kati Saurula kuvaa esikoisromaanissaan Koiruohon kaupunki kiehtovasti ja asiantuntevasti Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden taustoja, seurauksia, elämää ja sen hiipumista Pripyatin kaupungissa.

  Prokopjevin perheen loputon raadanta kolhoosissa päättyy uuden uljaan ydinvoimalan ansiosta, johon perheen vanhemmat Jelena ja Viktor pääsevät töihin tuhansien muiden neuvostokansalaisten tavoin. Arki täydelliseksi rakennetussa Pripyatissa soljuu eteenpäin pienine iloineen ja unelmineen, elämä on tasaista ja säänneltyä. Jelena ja Viktor suorittavat parhaansa mukaan heille annettuja tehtäviä, Nadja haaveilee koulutyönsä lomassa tulevaisuudesta ydinfyysikkona.

  Komea voimalakaupunki luhistuu voimalassa tehdyn epäonnistuneen kokeen seurauksena. Prokopjevin perheen tarina ei lopu siihen. Pahin on edessä vasta yli 20 vuotta myöhemmin, kun Nadjalle alkaa selvitä, mitä hänen vanhemmilleen lopulta tapahtui.

  Kati Saurula on 32-vuotias valtion virkamies Joensuun Kiihtelysvaarasta. Kimmoke kirjan kirjoittamiseen syntyi, kun Saurula halusi antaa apelleen erilaisen joululahjan. Tuoreen äidin sinnikkyys ja pohjaton tiedonjano saivat aikaan tarinan, jota ei malta laskea käsistään.
  Lataa Kirja Koiruohon kaupunki Ilmaiseksi


  Kirja of Kati Saurula