New York (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

New York lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Martin Gelin, Eva Wisten - New York, e-kirja


New YorkMartin Gelin
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Resor & geografi
Kirjailijat: Martin Gelin ja Eva Wisten
Kustantaja: Modernista
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
ISBN: 9789174990812
Kindel Hinta:


New York.pdf – (EUR 0.00);

New York.epub – (EUR 0.00);

New York.txt – (EUR 0.00);

New York.fb2 – (EUR 0.00);

New York.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


New York.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • New York.pdf
 • New York.epub
 • New York.txt
 • New York.fb2
 • New York.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • New York • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • New York.mp3 • New York-boken är den mest ambitiösa kartläggning av New York som gjorts på svenska. Journalisterna Martin Gelin och Eva Wisten gör en passionerad tur i en stad som aldrig tar slut. De hälsar på hos kända New York-profiler, stannar upp vid mosaiken i en tunnelbanestation eller pingvinerna i Central Park och visar vägen till en myriad fantastiska upplevelser: Vilka är New Yorks mest romantiska restauranger om man vill förlova sig? Var bjuder man på en riktigt imponerande vinprovning? Hur kan man nästla sig in i modebranschens vintage-skattkammare, och var hittar man Chinatowns godaste bánh mì-macka?

  New York-boken växlar mellan de stora dragen – hur det är att bo i New York – och detaljerna som gör den kortaste helgresa till magi: Hur hittar man downtowns roligaste komiker eller bokhandeln som bara säljer deckare? Och var finns den finaste platsen om man bara vill sätta sig en dag mitt på Manhattan och göra ingenting?

  MARTIN GELIN och EVA WISTEN flyttade båda till New York 2001, där de har arbetat som journalister för bland annat DN, Svenska Dagbladet, Bon, Elle och Fokus. Wisten har kartlagt Manhattans dejtingvärld i Singel på Manhattan – om alfamän, guldgrävare och amerikanska (mar)drömmar [Bonnier Fakta, 2004] och Gelin har tidigare gett ut reportageboken Det amerikanska löftet – Barack Obamas väg till vita huset [Atlas, 2009].
  Lataa Kirja New York Ilmaiseksi


  Kirja of Martin Gelin