Terrakottahunden (En Montalbano-deckare) (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Terrakottahunden (En Montalbano-deckare) lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Andrea Camilleri - Terrakottahunden (En Montalbano-deckare), e-kirja


Terrakottahunden (En Montalbano-deckare)Andrea Camilleri
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Andrea Camilleri
Kustantaja: Modernista
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789174994315
Kindel Hinta:


Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).pdf – (EUR 0.00);

Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).epub – (EUR 0.00);

Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).txt – (EUR 0.00);

Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).fb2 – (EUR 0.00);

Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).pdf
 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).epub
 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).txt
 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).fb2
 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare) • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Terrakottahunden (En Montalbano-deckare).mp3 • <b>»<i>Terrakottahunden</i> är en klassisk kriminalroman av bästa sorten.« AFTONBLADET<br><br>»<i>Montalbano är det bästa sällskap som finns</i>.«<br> THE GUARDIAN</b><br><br>I samband med ett maffiamord får kommissarie Montalbano tips om en vapengömma i en grotta. Vapengömman finns mycket riktigt där, men Montalbano hittar också något annat: en lönndörr leder till en inre grotta, där polisen hittar de mumifierade kropparna efter ett ungt par. Troligen har de vilat i grottan sedan andra världskriget, omgivna av diverse föremål inklusive en hund av terrakotta i naturlig storlek.<br>Montalbano överlåter åt sina kollegor att sköta utredningen av vapengömman och blir själv som uppslukad av detta femtio år gamla fall. Samtidigt måste Montalbano även hantera kvinnorna i sitt liv: flickvännen Livia, vännen Ingrid samt den efterhängsna konstapeln Anna.<br>I <i>Terrakottahunden </i>introduceras även den hygglige men suveränt förvirrade konstapel Catarella. Givetvis hinner Montalbano, sin vana trogen, även avnjuta en och annan god måltid.<br>I översättning av Barbro Andersson.<br><br>ANDREA CAMILLERI [född 1925 på Sicilien, numera bosatt i Rom] är en italiensk författare vars deckarserie om kommissarie Montalbano rönt enorma internationella framgångar, liksom den rad tv-filmer som baserats på romanerna. Böckerna om den excentriske Montalbano har sålts i över sexton miljoner exemplar världen över. <i>Terrakottahunden</i> [1996] är den andra boken i serien.<br><br><i>Andrea Camilleri – Vinnare av The Crime Writers Associations International Dagger-pris 2012</i><br><br>»<i>Lågmäld spänning med sympatisk förståelse för mänskliga svagheter</i>.« <br>BÖRJE ISAKSON, DAGENS INDUSTRI<br><br>»<i>Den lätt filosoferande humaniteten i <i>Terrakottahunden</i> ersätter på ett befriande sätt den brutala cynism som i andra kriminalserier får passera för klarsyn</i>.«<br>JESPER HÖGSTRÖM, SVENSKA DAGBLADET
  Lataa Kirja Terrakottahunden (En Montalbano-deckare) Ilmaiseksi


  Kirja of Andrea Camilleri