Julkisia salaisuuksia (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Julkisia salaisuuksia lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Alice Munro - Julkisia salaisuuksia, e-kirja


Julkisia salaisuuksiaAlice Munro
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Novellit ja kolumnit
Kirjailija: Alice Munro
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 265
ISBN: 9789513178376
Kindel Hinta:


Julkisia salaisuuksia.pdf – (EUR 0.00);

Julkisia salaisuuksia.epub – (EUR 0.00);

Julkisia salaisuuksia.txt – (EUR 0.00);

Julkisia salaisuuksia.fb2 – (EUR 0.00);

Julkisia salaisuuksia.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Julkisia salaisuuksia.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Julkisia salaisuuksia.pdf
 • Julkisia salaisuuksia.epub
 • Julkisia salaisuuksia.txt
 • Julkisia salaisuuksia.fb2
 • Julkisia salaisuuksia.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Julkisia salaisuuksia • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Julkisia salaisuuksia.mp3 • Samoin kuin Kerjäläistytössä Alice Munro solmii tässäkin kokoelmassa novellinsa löyhästi yhteen. Sen tarinat sijoittuvat Kanadan Ontarioon, pikkukaupunkiin, jonka keskiluokan arkista elämää hän on ennenkin kuvannut. Paikat ja henkilönimet toistuvat muodostaen verkoston, pelilaudan jonka nappuloina ovat ihmiset ja sääntöinä elämä itse.

  Alice Munro puhuu kertomuksissaan naisten suulla vainuten lähes maagisesti ne käännekohdat, havahtumisen hetket, jotka muuttavat ihmiselämän kulkua peruuttamattomasti. Hän kertoo löydetyistä rakastetuista ja rakastetuista jotka on menetetty mutta jotka yhä asustavat alitajunnassa, kohtalokkaista salaisuuksista, ihmisistä joiden tarina on alussa tai lähestyy loppuaan.

  Käydessään kuumana kesäpäivänä lääkärinsä luona eräs sydänpotilas yhtäkkiä oivaltaa, miten suuri on vanhan rakkauden mahti. Romanttinen tarina sieppauksesta ja paosta Euroopan syrjäseuduilla oli se sitten totta tai ei viihdyttää kuulijaa, joka elää omaa seikkailuaan karattuaan aviomiehensä luota. Kaksi lapsuudenystävää tekee huimapäisellä ja odottamattomalla tavalla elämänsä ratkaisun eräänä ikimuistoisena keskikesän iltana. Kanadan erämaahan uuden aviomiehensä ja tämän veljen kanssa asettunut uudisasukasvaimo keksii ovelan salajuonen välttääkseen ankean kohtalon, joka häntä maatilalla odottaisi.

  Rakkaus ja väkivaltainen kuolema, sattuma ja kohtalon puuttuminen ihmisen elämänkulkuun siinä suuret teemat, joita Munro pohtii arkisen vähäeleisesti ja ehkä juuri siksi niin satuttavasti, hermoon osuen.

  ”Lumoavia tarinoita… suu jää auki ihmetyksestä ja sydän täyttyy ilosta.”
  – Malcom Jones Jr., Newsweek

  ”Ei viipaleita elämästä vaan kukkuraisia annoksia.”
  – Donna Rifkind, Washington Post

  ”Kirjailija osaa tiivistää kertomuksiinsa kokonaisia elämäntarinoita. Henkilöhahmot ovat täyteläisiä ja uskottavia.”
  – Laura Honkasalo, Ilona 2011/44
  Lataa Kirja Julkisia salaisuuksia Ilmaiseksi


  Kirja of Alice Munro