Kielletyll maaperll (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kielletyllä maaperällä lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Karen Harper - Kielletyllä maaperällä, e-kirja


Kielletyllä maaperälläKaren Harper
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Harlequin / Bestseller
Kirjailija: Karen Harper
Kustantaja: Harlequin FI
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 322
ISBN: 9789150752427
Kindel Hinta:


Kielletyllä maaperällä.pdf – (EUR 0.00);

Kielletyllä maaperällä.epub – (EUR 0.00);

Kielletyllä maaperällä.txt – (EUR 0.00);

Kielletyllä maaperällä.fb2 – (EUR 0.00);

Kielletyllä maaperällä.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kielletyllä maaperällä.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kielletyllä maaperällä.pdf
 • Kielletyllä maaperällä.epub
 • Kielletyllä maaperällä.txt
 • Kielletyllä maaperällä.fb2
 • Kielletyllä maaperällä.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kielletyllä maaperällä • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kielletyllä maaperällä.mp3 • Minisarja: Cold Creek (2)

  Anna kuolleiden levätä rauhassa

  Cold Creekissa vietetystä traumaattisesta lapsuudestaan huolimatta Lockwoodin sisarukset ovat kokoontuneet yhteen viettämään nuorimman sisaren Tessin häitä kaupungin seriffin kanssa. Vanhin sisar Kate on vakaasti päättänyt tehdä lähempää tuttavuutta bestmanin Grant Masonin kanssa. Antropologin ammatissaan Kate tutkii kuolleita ja hän on erityisen kiinnostunut Cold Creekin lähiseuduilla vaikuttaneesta esihistoriallisesta Adenan sivilisaatiosta. Masonin perheen mailla on suuri hautapaikka ja Kate pyytää lupaa saada kaivaa siellä. Mutta Grant ei suostu tähän, vaan pyytää Katea pysyttelemään poissa perheen mailta.

  Kate kunnioittaa Grantin toivetta pitää kiinni isoisän uskosta olla häiritsemättä kuolleita. Mutta mitä enemmän hän tutkii koko asiaa, sitä selvemmäksi käy, että Grant salaa jotakin. Kun yksi Grantin ystävistä murhataan, seriffin samanaikaisesti viettäessä kuherruskuukauttaan, Kate ja Grant lyöttäytyvät yhteen auttaakseen asiaa tutkivaa apulaisseriffiä.

  Pian Katenkin kimppuun hyökätään ja hän on varma, että päällekarkaus liittyy hautapaikkaan. Grant vaikuttaa olevan huolestunut Katesta, mutta Kate ei voi kuitenkaan olla miettimättä Grantin motiivia. Voiko Kate luottaa mieheen vai koituuko väärä päätös hänen kohtalokseen?
  Lataa Kirja Kielletyllä maaperällä Ilmaiseksi


  Kirja of Karen Harper