Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring) (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring) lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Morgan Rice - Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring), e-kirja


Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)Morgan Rice
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Böcker på svenska / Barn & Ungdom, Böcker på svenska / 12-15 år, Böcker på svenska / Fantasy & SF, Böcker på svenska / Romaner ja Böcker på svenska / Unga vuxna
Kirjailija: Morgan Rice
Kustantaja: Lukeman Literary Management Ltd
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9781632910837
Kindel Hinta:


Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).pdf – (EUR 0.00);

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).epub – (EUR 0.00);

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).txt – (EUR 0.00);

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).fb2 – (EUR 0.00);

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).pdf
 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).epub
 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).txt
 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).fb2
 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring) • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring).mp3 • ”TROLLKARLENS RING har allt som krävs för att bli en riktig succé: intriger och motintriger, mysterier, tappra riddare och spirande förälskelser, brustna hjärtan och svek. Det här är många timmars underhållning, och något för alla åldrar. Ett måste i varje fantasyläsares bokhylla.”
  –Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

  I KONUNGARS MARSCH följer vi ytterligare ett steg på Thors storslagna resa mot att bli vuxen, förstå vem han egentligen är och vilka krafter han besitter, på vägen mot att bli en fulländad krigare.

  Efter en flykt från fängelsehålan får Thor den fruktansvärda nyheten om ytterligare ett mordförsök på kung McGil. Med kungens död kastas riket i kaos. I allas kamp för tronen är Kungsgård mer än någonsin fyllt av familjestridigheter, maktkamp, avund, våld och svek. En arvinge måste väljas bland kungabarnen, och någon ny få en ny chans att lyfta det uråldriga Ödessvärdet – källan till all makt i riket. Men allt kan komma att kullkastas: mordvapnet återfinns och snaran dras allt hårdare i försöken att finna lönnmördaren. Samtidigt hotas MacGils av ett nytt hot från McClouds, en fiende inom Ringen som beslutat att anfalla igen.

  Thor kämpar för att återvinna Gwendolyns kärlek, men det kan redan vara för sent: han är beordrad att förbereda sig för Hundratalet, det hundra dagars helvete som alla medlemmar av Legionen måste gå igenom. Legionen måste ta sig över Klyftan, in i Vildlanden och segla över det Tartuviska havet mot Dimmornas ö – där en drake sägs ha sitt näste – för att slutligen räknas som män.

  Kommer de någonsin att återvända? Kommer Ringen överleva när de är borta? Och kommer Thor äntligen få veta sitt ödes hemlighet?

  KONUNGARS MARSCH erbjuder ett sofistikerat världsbygge och spännande karaktärer. Det är en storslagen berättelse om vänner och älskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska ränker, om att bli vuxen och brustna hjärtan, ambitioner och svek. Det är en berättelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det är fantasy som för läsaren till en helt oförglömlig värld och som tilltalar alla åldrar och kön. Boken är 60000 ord. Även del tre till och med del tretton av serien har publicerats.
  Lataa Kirja Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring) Ilmaiseksi


  Kirja of Morgan Rice