Kungamordet (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kungamordet lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Hanne-Vibeke Holst - Kungamordet, e-kirja


KungamordetHanne-Vibeke Holst
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Hanne-Vibeke Holst
Kustantaja: Albert Bonniers förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789100142209
Kindel Hinta:


Kungamordet.pdf – (EUR 0.00);

Kungamordet.epub – (EUR 0.00);

Kungamordet.txt – (EUR 0.00);

Kungamordet.fb2 – (EUR 0.00);

Kungamordet.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kungamordet.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kungamordet.pdf
 • Kungamordet.epub
 • Kungamordet.txt
 • Kungamordet.fb2
 • Kungamordet.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kungamordet • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kungamordet.mp3 • Linda Lykke Jacobsen sitter och följer valrysaren framför TV:n och hör kommentatorerna tala om socialdemokraternas nederlag och om ”ett historiskt kliv åt höger” men det enda hon kan tänka på är sin man, den nu avgående finansministern. För de flesta betraktare är han en briljant politiker och en självklar efterträdare till partiledarposten, men Linda ser någonting annat. Efter trettio års äktenskap kan hon läsa minsta tecken och vet när det är dags att ligga lågt – men hon vet också att det aldrig hjälper.

  Kungamordet – en fristående fortsättning av succéromanen Kronprinsessan (2003) – är en inträngande skildring av maktens innersta väsen, både i dess offentliga betydelse och i dess privata. Det är en stark och oavlåtligt spännande roman om dem som styr och dem som drabbas, om makt och vanmakt – och ytterst: om förövare och offer.

  Maktlöshet förlamar. Det är en insikt som Holst flyttar från hjärnan rakt in i mellangärdet.” – Sydsvenska Dagbladet

  Holst har tagit på sig en stor uppgift: att avslöja maktens väsen – vilket betyder att det i synnerhet är mäns förhållande till makt och kvinnors förhållande till män med makt hon skjuter skarpt på – verkligen skarpt…. Starkast är Kungamordet i sin skildring av de mekanismer som förenar en våldsman och hans offer i ett ömsesidigt beroende.”  – Berlingske Tidende

  ”Hon sätter fingret på några aktuella frågor: den politiska maktens trovärdighet eller snarare bristen på densamma, integrationsproblem, tvångsäktenskap och först och främst den avskyvärda hustrumisshandeln som förekommer i alla sociala skikt – också bland politiker, vars program understryker likhet mellan könen.  Kristeligt Dagblad 

  Översättare: Margareta Järnebrand
  Lataa Kirja Kungamordet Ilmaiseksi


  Kirja of Hanne-Vibeke Holst