Flammande skyar (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Flammande skyar lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Nora Roberts - Flammande skyar, e-kirja


Flammande skyarNora Roberts
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Nora Roberts
Kustantaja: Albert Bonniers förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
ISBN: 9789100128388
Kindel Hinta:


Flammande skyar.pdf – (EUR 0.00);

Flammande skyar.epub – (EUR 0.00);

Flammande skyar.txt – (EUR 0.00);

Flammande skyar.fb2 – (EUR 0.00);

Flammande skyar.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Flammande skyar.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Flammande skyar.pdf
 • Flammande skyar.epub
 • Flammande skyar.txt
 • Flammande skyar.fb2
 • Flammande skyar.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Flammande skyar • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Flammande skyar.mp3 • Det är isande vinter och norrskenet lyser upp den lilla staden Lunacy i Alaska. Här bor Meg Galloway, skicklig pilot som flyger förnödenheter, och ibland turistande bergsklättrare, hit. Till denna gudsförgätna håla kommer polisen Nate Burke för att försöka övervinna sin depression efter bäste vännens och kollegans död, något som han själv känner sig ansvarig för. Allt verkar lugnt och stillsamt ända tills några äventyrliga tonårspojkar försvinner i bergen. Det är rykande snöstorm när Nate tillsammans med Meg ger sig ut för att leta efter dem i hennes lilla röda flygplan. Pojkarna hittas välbehållna i en grotta – men här återfinns också det stelfrusna liket av en man med en isyxa i bröstet, en man som varit försvunnen i sexton år – Megs far.

  Nora Roberts, ständigt på bestsellerlistorna, har en stor publik världen över, inte minst i Sverige, där hennes böcker hittills sålts i över en miljon exemplar. De senaste, Skuggor från det förflutna och Havets safirer, utkom 2004.
  Lataa Kirja Flammande skyar Ilmaiseksi


  Kirja of Nora Roberts