Fre dig (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Före dig lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Lucie Whitehouse - Före dig, e-kirja


Före digLucie Whitehouse
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Lucie Whitehouse
Kustantaja: Sekwa förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789187917059
Kindel Hinta:


Före dig.pdf – (EUR 0.00);

Före dig.epub – (EUR 0.00);

Före dig.txt – (EUR 0.00);

Före dig.fb2 – (EUR 0.00);

Före dig.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Före dig.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Före dig.pdf
 • Före dig.epub
 • Före dig.txt
 • Före dig.fb2
 • Före dig.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Före dig • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Före dig.mp3 • ”Hon intalade sig att det var neurotiskt att bli så orolig utan någon som helst anledning. Det fanns säkert en enkel förklaring och i morgon skulle han vara hemma igen. Allt var som det skulle.”

  Hannah Reilly jobbar i New Yorks reklamvärld när hon blir stormförälskad och gifter sig med den perfekta mannen. Hon flyttar med honom till det stora viktorianska huset i London, men en dag kommer Mark inte hem från sin affärsresa. Hannah vet inte mycket om hans familj och han pratar aldrig om dem. Hon får en obehaglig känsla av att något inte är som det ska och bestämmer sig för att undersöka saken. Sakta men säkert flyter lögnerna om Marks förflutna upp till ytan – med livsfarliga konsekvenser. ”Före dig” är en nervig thriller med högt tempo som håller läsaren i sitt grepp ända till sista sidan.

  LUCIE WHITEHOUSE föddes i England 1975 men bor numera i Brooklyn, New York. Efter litteraturstudier vid Oxford University började hon arbeta i förlagsbranschen. ”Före dig” är Lucie Whitehouses tredje uppmärksammade thriller.
  Lataa Kirja Före dig Ilmaiseksi


  Kirja of Lucie Whitehouse