Strandsatt (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Strandsatt lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Jörgen Hansen - Strandsatt, e-kirja


StrandsattJörgen Hansen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Jörgen Hansen
Kustantaja: Förlaget Orda
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
ISBN: 9789174970036
Kindel Hinta:


Strandsatt.pdf – (EUR 0.00);

Strandsatt.epub – (EUR 0.00);

Strandsatt.txt – (EUR 0.00);

Strandsatt.fb2 – (EUR 0.00);

Strandsatt.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Strandsatt.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Strandsatt.pdf
 • Strandsatt.epub
 • Strandsatt.txt
 • Strandsatt.fb2
 • Strandsatt.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Strandsatt • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Strandsatt.mp3 • En spänningsberättelse från San Diego och miljöerna däromkring. Privatdetektiven Håkan Möller, tidigare proffsboxare och företagare, jobbar med småuppdrag för att hålla sina långivare på avstånd. Dottern till en svensk företagsledare har försvunnit och Möller åtar sig motvilligt att leta. Han möter stöddiga poliser, surfare, mexikanska invandrare och kriminella. Flickan hittas död och nu blir målet att hitta mördaren och motivet. Bra miljöskildringar med sociala inblickar ger berättelsen närhet. Personbeskrivningarna blir levande och fungerar genom att skapa intresse och föra intrigen framåt. Huvudpersonens reflektioner och agerande följer en mall från den mer hårdkokta och självironiserade deckargenren. Berättelsen håller en jämn spänningsnivå ända fram till upplösningen. Våldet skildras utan överdrifter, mer som ett nödvändigt ont. Lättläst språk som är väl anpassat tillhandlingen. Jörgen Hansen är född 1957 i Helsingborg, och har tidigare givit ut en serie deckare om Malmö, bl.a. Hallick (1993) och Maffia (1996).

  Bibliotekstjänst- Göran Antonsson

  Jörgen Hansen är född 1957 i Helsingborg. Studierna i Lund ledde fram till en fil. kand. i rättssocologi och juridik, varefter han arbetade för Riksåklagaren och Brottsförebyggande Rådet. Han har skrivet ett antal kritikerprisade romaner bland annat Malmödeckarna om Kirre. Efter att ha bott två år i Frankrike bodde han tio år i USA och är numera bosatt i Tyskland. Under tiden i Kalifornien skrev han bland annat ”Strandsatt”.
  Lataa Kirja Strandsatt Ilmaiseksi


  Kirja of Jörgen Hansen