En god grning (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

En god gärning lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Christina Granbom - En god gärning, e-kirja


En god gärningChristina Granbom
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Christina Granbom
Kustantaja: LITET förlag
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789187548567
Kindel Hinta:


En god gärning.pdf – (EUR 0.00);

En god gärning.epub – (EUR 0.00);

En god gärning.txt – (EUR 0.00);

En god gärning.fb2 – (EUR 0.00);

En god gärning.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


En god gärning.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • En god gärning.pdf
 • En god gärning.epub
 • En god gärning.txt
 • En god gärning.fb2
 • En god gärning.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • En god gärning • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • En god gärning.mp3 • Den godhjärtade Bertil Svensson vinner en väldigt stor summa pengar och bestämmer sig efter att han sett ett inslag om trafficking för att använda sina pengar till att rädda så många kvinnor han kan. En god gärning som inte uppskattas av alla.

  Efter en svår graviditet föder Mildred Carlesten en dotter hon inte vill ha och har svårt att knyta an till. Barnet kom till under övergrepp från tiden hon hölls fången av byns tidigare kyrkoherde. När Mildreds systers man blir häktad efter att ha blivit tagen med en prostituerad tar Mildred chansen att påbörja ett eget spaningsarbete och dras in i en historia av våld och förnedring.

  Samtidigt lurar någon i skuggorna och betraktar vad han anser vara den familj han förvägrades som barn och nu förtjänat. Fast besluten om att Mildred ska älska honom igen närmar han sig mer och mer. Och om Mildred inte vill så ska han åtminstone ha flickan.

  En god gärning är den andra boken i serien om Polisinspektör Mildred Carlesten i Kungsör. Allt är inte alltid som det ser ut att vara. Goda intentioner kan ta människor till gärningar de inte menade att utföra. Vem är ond och vem är god?
  Lataa Kirja En god gärning Ilmaiseksi


  Kirja of Christina Granbom