Jos se firma olis mun (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Jos se firma olis mun lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Marko Erola - Jos se firma olis mun, e-kirja


Jos se firma olis munMarko Erola
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yritykset, talous
Kirjailija: Marko Erola
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511279471
Kindel Hinta:


Jos se firma olis mun.pdf – (EUR 0.00);

Jos se firma olis mun.epub – (EUR 0.00);

Jos se firma olis mun.txt – (EUR 0.00);

Jos se firma olis mun.fb2 – (EUR 0.00);

Jos se firma olis mun.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Jos se firma olis mun.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jos se firma olis mun.pdf
 • Jos se firma olis mun.epub
 • Jos se firma olis mun.txt
 • Jos se firma olis mun.fb2
 • Jos se firma olis mun.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Jos se firma olis mun • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Jos se firma olis mun.mp3 • Pääomasijoittamisen suomalainen pioneeri CapMan on kehittänyt, kasvattanut ja kansainvälistänyt yrityksiä 25 vuoden ajan, nousukausista taantumiin ja takaisin. Matkaan mahtuu hyviä päätöksiä ja virhearvioita, visionäärisiä yrittäjiä ja epäilyttäviä liikemiehiä, onnenpotkuja ja huonoa tuuria – paljon tiukkoja tilanteita, joista niukat tiedotteet eivät kerro mitään.
  CapMan avasi arkistonsa tietokirjailija Marko Erolalle. Sijoitusmuistioiden ja haastattelujen pohjalta syntyi Jos se firma olis mun – tarinoita yrittäjistä ja CapManista. Kirja on poikkeuksellisen rehellinen ja avoin kuvaus siitä, mitä Finndomossa, Tokmannissa, Mehiläisessä ja monissa muissa suomalaisissa, pohjoismaisissa ja venäläisissä yrityksissä todella tapahtui, kun pääomasijoittaja ryhtyi töihin. Jos se firma olis mun on muutakin kuin jännittäviä tarinoita. Yhteistyö satojen yrittäjien ja yritysjohtajien kanssa on antanut CapManille oppia, joka on arvokasta jokaiselle yrittämisestä, liiketoiminnasta, sijoittamisesta tai yhteiskunnan kehityksestä kiinnostuneelle.

  Marko Erola on vapaa toimittaja ja kirjailija. Erola, 45, on työskennellyt taloustoimittajana muun muassa Talouselämässä, Taloussanomissa ja Nelosen talousuutisissa sekä juontanut YLE:n aamutelevisiossa Perjantaipörssiä. Hän kirjoittaa sijoitusaiheista kolumnia Helsingin Sanomiin. Erolalta on aikaisemmin ilmestynyt teokset Pokerin käsikirja (2005), Paras sijoitus Itsepuolustusopas sijoittajille (2009) ja Kasinokeisari Pekka Salmen tarina (2011). Kaikista hänen teoksistaan on otettu useita painoksia, ja Paras sijoitus sai Ekonomiliiton tunnustuspalkinnon 2010.
  Lataa Kirja Jos se firma olis mun Ilmaiseksi


  Kirja of Marko Erola