Mrk ngel (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Mörk Ängel lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Laini Taylor - Mörk Ängel, e-kirja


Mörk ÄngelLaini Taylor
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Laini Taylor
Kustantaja: EBOKNORDEN
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789170284618
Kindel Hinta:


Mörk Ängel.pdf – (EUR 0.00);

Mörk Ängel.epub – (EUR 0.00);

Mörk Ängel.txt – (EUR 0.00);

Mörk Ängel.fb2 – (EUR 0.00);

Mörk Ängel.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Mörk Ängel.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mörk Ängel.pdf
 • Mörk Ängel.epub
 • Mörk Ängel.txt
 • Mörk Ängel.fb2
 • Mörk Ängel.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Mörk Ängel • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Mörk Ängel.mp3 • I en mörk, dammig butik har en djävuls förråd av människotänder börjat sina. Och i de trånga gränderna i Prag dras en ung konststuderande in i ett brutalt krig med främmande väsen från en parallell värld.
  Möt Karou. Hon fyller sina skissblock med monster som kanske är verkliga, kanske inte. Ofta försvinner hon iväg på mystiska »ärenden«. Hon talar många olika språk – och inte alla är människospråk. Dessutom har hon naturligt blått hår. Vem är hon egentligen? Frågan plågar henne, och hon är fast besluten att ta reda på svaret.
  När en av de främmande – den vackre Akiva som är på flykt undan förföljare – spänner ögonen i henne på en bakgata i Marrakesh, hamnar hon snart i en strid mellan änglar och demoner. Hemligheter avslöjas och en kärlekshistora som har rötter i en våldsam forntid börjar spira. Kommer Karou att få ångra att hon ville veta sanningen om sig själv?
  Lataa Kirja Mörk Ängel Ilmaiseksi


  Kirja of Laini Taylor