Svulten (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Svulten lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Hannele Mikaela Taivassalo - Svulten, e-kirja


SvultenHannele Mikaela Taivassalo
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Skönlitteratur
Kirjailija: Hannele Mikaela Taivassalo
Kustantaja: Schildts & Söderströms
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789515231734
Kindel Hinta:


Svulten.pdf – (EUR 0.00);

Svulten.epub – (EUR 0.00);

Svulten.txt – (EUR 0.00);

Svulten.fb2 – (EUR 0.00);

Svulten.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Svulten.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Svulten.pdf
 • Svulten.epub
 • Svulten.txt
 • Svulten.fb2
 • Svulten.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Svulten • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Svulten.mp3 • Svulten är en roman om den sista vampyren Jorunn Själfhämnd. En gång, då hon ännu var skräddardotter Jorunn Larsdotter i Stockholm i slutet av 1700-talet, sade hon ja. Till kärlek över hennes stånd, till friherre von B. Det slutade fatalt. Nu driver hon längs Helsingfors gator, hungrig och med en enda önskan: att dö. Allt hon har är hon trött att begära. Hon har levt i flera sekler, stillat sitt begär i Paris, London, Vilnius, Petersburg. Nu är hon den sista i sitt slag, obotligt ensam. Och hon har kommit till släkten von Bs gods för att ta ut sin hämnd.

  Hannele Mikaela Taivassalo skriver skärande vackert om det fula, det äcklande, det destruktiva. Och om vår tids förbannelse: att aldrig få nog. Jorunn efterlämnar sorg och skräck i sina spår, läsaren blir omväxlande rädd för henne och rädd om henne. Taivassalo ger sig modigt i kast med skräckgenren och dess våld och begär. Hon gör det på sitt eget hypnotiska vis – skrämmande skickligt.
  Lataa Kirja Svulten Ilmaiseksi


  Kirja of Hannele Mikaela Taivassalo