Den frsta lgnen (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Den första lögnen lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Sara Larsson - Den första lögnen, e-kirja


Den första lögnenSara Larsson
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Sara Larsson
Kustantaja: Norstedts
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789113059839
Kindel Hinta:


Den första lögnen.pdf – (EUR 0.00);

Den första lögnen.epub – (EUR 0.00);

Den första lögnen.txt – (EUR 0.00);

Den första lögnen.fb2 – (EUR 0.00);

Den första lögnen.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Den första lögnen.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den första lögnen.pdf
 • Den första lögnen.epub
 • Den första lögnen.txt
 • Den första lögnen.fb2
 • Den första lögnen.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Den första lögnen • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Den första lögnen.mp3 • Visby 1997. Sextonåriga Josefin vaknar i en främmande säng och det tar en stund innan hon inser vad som har hänt. Att hon har blivit brutalt våldtagen av tre manliga skolkamrater. I den följande rättegången frias de åtalade eftersom ord står mot ord.

  Thailand 2010. Den framgångsrike idrottsmannen Oskar semestrar med sin fru och sina två barn. Även om det på ytan ter det sig idylliskt är Oskar mer intresserad av barerna och nattlivet än av familjen. Men efter en särskilt blöt kväll går allt överstyr och han tvingas fatta ett helt livsavgörande beslut.

  Många år efter det som hände i Visby 1997 dyker det upp mejl och sms med hotfulla meddelanden och bilder av gruppvåldtäkten. Männen är vuxna nu, lever vitt skilda liv, men måste träffas för att hindra att deras liv slås i spillror. Efter den första lögnen måste nu flera nya ta vid för att de ännu en gång ska gå fria.

  Med Den första lögnen debuterar Sara Larsson med en välskriven spänningsroman kring ett starkt och obehagligt ämne. Den handlar om synen på sexualitet, på ordet ”nej” och kvinnans rättslöshet. Den handlar om vår rättskänsla och moral, våra förväntningar och fördomar, och om vår uppfattning om brott och straff.
  Lataa Kirja Den första lögnen Ilmaiseksi


  Kirja of Sara Larsson