Farvl, mitt kvinnofngelse (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Farväl, mitt kvinnofängelse lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Karolina Ramqvist - Farväl, mitt kvinnofängelse, e-kirja


Farväl, mitt kvinnofängelseKarolina Ramqvist
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Böcker på svenska / E-singel ja Böcker på svenska / Noveller
Kirjailija: Karolina Ramqvist
Kustantaja: Novellix
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 9789175890159
Kindel Hinta:


Farväl, mitt kvinnofängelse.pdf – (EUR 0.00);

Farväl, mitt kvinnofängelse.epub – (EUR 0.00);

Farväl, mitt kvinnofängelse.txt – (EUR 0.00);

Farväl, mitt kvinnofängelse.fb2 – (EUR 0.00);

Farväl, mitt kvinnofängelse.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Farväl, mitt kvinnofängelse.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Farväl, mitt kvinnofängelse.pdf
 • Farväl, mitt kvinnofängelse.epub
 • Farväl, mitt kvinnofängelse.txt
 • Farväl, mitt kvinnofängelse.fb2
 • Farväl, mitt kvinnofängelse.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Farväl, mitt kvinnofängelse • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Farväl, mitt kvinnofängelse.mp3 • Karolina Ramqvist var en av fjolårets mest uppmärksammade författare och hyllades av både läsare och kritiker för sin roman Alltings början. I novellen Farväl, mitt kvinnofängelse får läsaren möta kärlek och beroende innanför murarna på en amerikansk kvinnoanstalt.

  Vi som satt här var kvinnor som alla var rädda för. Som de helst hade velat hålla instängda i en bur och bara slängt in lite kött till då och då. Och samtidigt var vi som alla andra. Brustna hjärtan, frusna själar, åldrande ansikten och kroppar. Vi var ju inga monster. Vi var mödrar, döttrar, systrar, flickvänner och till och med fruar. Vi hade det gemensamt att vi försökt lösa våra problem genom att misshandla och döda. Allihop hade vi försökt förändra våra yttre världar genom att sätta oss till doms över vem som skulle få leva och inte, men nu skulle vi få lära oss att vända oss inåt i stället.

  Farväl, mitt kvinnofängelse är Novellix nr 37. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format – tryckt bok, e-bok och ljudbok. Du kan även prenumerera på dem. Läs mer på novellix.se
  Lataa Kirja Farväl, mitt kvinnofängelse Ilmaiseksi


  Kirja of Karolina Ramqvist