Kultainen riikinkukko (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kultainen riikinkukko lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Liisa Nevalainen - Kultainen riikinkukko, e-kirja


Kultainen riikinkukkoLiisa Nevalainen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Dekkarit, jännitys / Dekkareiden helmiä ja Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Liisa Nevalainen
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 196
ISBN: 9789522891211
Kindel Hinta:


Kultainen riikinkukko.pdf – (EUR 0.00);

Kultainen riikinkukko.epub – (EUR 0.00);

Kultainen riikinkukko.txt – (EUR 0.00);

Kultainen riikinkukko.fb2 – (EUR 0.00);

Kultainen riikinkukko.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kultainen riikinkukko.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kultainen riikinkukko.pdf
 • Kultainen riikinkukko.epub
 • Kultainen riikinkukko.txt
 • Kultainen riikinkukko.fb2
 • Kultainen riikinkukko.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kultainen riikinkukko • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kultainen riikinkukko.mp3 • Ahman pesän lomahotellissa, Levin laskettelurinteiden tuntumassa, tapahtuu murha. Ensin se näyttää luonnolliselta kuolemalta, mutta kun saman tien katoaa arvokas perintökoru, alkavat tunnelmat kiristyä ja epäilyt herätä. Ja paikalle hälytetty komisario Karpalo saa selvitettäväkseen ainakin kolme rikosta…

  Ruhtinatar Lidia Demidova, entiseltä nimetään Lyyli Ahmavaara, oli rakennuttanut Ahmanperän saksalaisten polttaman kotitalonsa paikalle. Sinne hän tuli silloin kun kaipasi lepoa. Niin kuin aina, hänellä nytkin oli mukanaan kultainen riikinkukkonsa. Kultainen riikinkukko oli suunnattoman arvokas rintakoru, alkujaan tsaarin perintö, joka avioliiton kautta oli joutunut Lidia Demidovan haltuun. Kun riikinkukko yhtenä aamuna on kadonnut, syntyy niin dramaattinen tapahtumien ketju, ettei sen pyörteiltä säästy yksikään hotellivieras eikä henkilökuntaan kuuluva. Ahmanpesässä olivat toimittaja Tarvainen, ministeri Erkki Martinmaa perheineen, Bellamari eli peruskoulunopettaja Ella Maria Ahokainen ja oululaiset Södermanin sisarukset Sofi ja Fanny. Myös hotellienjohtaja Berit Tervasmäen eli Petunian aviomies, laulaja Ilkka Tervasmäki oli sinne tulla tupsahtanut. Kuka heistä oli syyllistynyt varkauteen? Ja kuka oli murhaaja? Vai kuuluiko syyllinen henkilökuntaan? Petunia? ruhtinattaren sihteeri Pirkko? Vai portieeriksi pestautunut Ollipekka, joka periaatteellisista syistä oli keskeyttänyt valtiotieteen opiskelunsa ainakin toistaiseksi?
  Lataa Kirja Kultainen riikinkukko Ilmaiseksi


  Kirja of Liisa Nevalainen