Kuolema leikkii tulella (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kuolema leikkii tulella lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Peter James - Kuolema leikkii tulella, e-kirja


Kuolema leikkii tulellaPeter James
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Peter James
Kustantaja: Minerva
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 450
ISBN: 9789523121416
Kindel Hinta:


Kuolema leikkii tulella.pdf – (EUR 0.00);

Kuolema leikkii tulella.epub – (EUR 0.00);

Kuolema leikkii tulella.txt – (EUR 0.00);

Kuolema leikkii tulella.fb2 – (EUR 0.00);

Kuolema leikkii tulella.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kuolema leikkii tulella.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kuolema leikkii tulella.pdf
 • Kuolema leikkii tulella.epub
 • Kuolema leikkii tulella.txt
 • Kuolema leikkii tulella.fb2
 • Kuolema leikkii tulella.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kuolema leikkii tulella • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kuolema leikkii tulella.mp3 • 29-vuotias sinkkunainen, punatukkainen ja hehkuva, tuhkaksi palaneen rakkauselämän raunioilla. Etsii uutta liekkiä syttyäkseen uudelleen. Hauskanpitoa, ystävyyttä ja – kuka tietää – ehkä jotain enemmänkin?

  Red Westwood tapaa nettipalvelun kautta komean, hurmaavan ja rikkaan Bryce Laurentin ja ihastuu tähän välittömästi. Mutta heidän rakkaustarinansa edetessä Laurentin pimeä puoli ja synkkä menneisyys alkaa paljastua. Kaikki mitä mies on itsestään kertonut, osoittautuu valheeksi. Alun kiihkeä hurma vaihtuu vähitellen kauhuksi.

  Poliisin suojeluksessa Red saa lopulta Laurentin ajetuksi ulos asunnostaan ja elämästään. Mutta todellinen painajainen on vasta alkamassa. Laurentille Red on pakkomielle. Hän on päättänyt, että ellei hän itse voi naista saada, hän pitää huolen, ettei tätä saa kukaan muukaan. Vaikka se sitten merkitsisi sitä, että hänen on tuhottava kaikki, mitä Red rakastaa – ja lopulta myös Red itse.

  Kuolema leikkii tulella on rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kymmenes osa.

  Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista dekkaristeista. Hänen teoksensa ovat olleet jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 36 kielelle. Hänen huippusuositun Roy Grace -sarjansa kirjoja on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta. Englannin suurin kaupallinen tv-kanava ITV on tuottamassa Roy Grace -kirjoista tv-elokuvien sarjaa.
  Lataa Kirja Kuolema leikkii tulella Ilmaiseksi


  Kirja of Peter James