Liekin lapset (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Liekin lapset lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Leena Lander - Liekin lapset, e-kirja


Liekin lapsetLeena Lander
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Leena Lander
Kustantaja: Siltala
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 418
ISBN: 9789522340627
Kindel Hinta:


Liekin lapset.pdf – (EUR 0.00);

Liekin lapset.epub – (EUR 0.00);

Liekin lapset.txt – (EUR 0.00);

Liekin lapset.fb2 – (EUR 0.00);

Liekin lapset.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Liekin lapset.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Liekin lapset.pdf
 • Liekin lapset.epub
 • Liekin lapset.txt
 • Liekin lapset.fb2
 • Liekin lapset.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Liekin lapset • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Liekin lapset.mp3 • ”Sillä onnettomuus ei kasva tomusta, eikä vaiva verso maasta, vaan ihminen syntyy vaivaan, ja kipinät, liekin lapset, lentävät korkealle” Job 5: 6-7

  Risto Paju on jättänyt pitkän avioliiton ja työuran taakseen. Elämäänsä käännekohtaa elävä mies pyöräilee Ylöjärveltä Someron kautta Halikkoon ja asettuu asumaan äidinäidiltään Saidalta perimäänsä mökkiin pieneen merenrantakylään. Kylmämuurien rakentaminen turvaa elannon.

  Jo pitkään Risto on tutkinut isoäitinsä elämäntarinaa. Siitä kasvaa kertomus sahayhteisön ja seutua hallitsevan kartanon nuorista, joihin kuuluu muun muassa sosialismista haaveileva Joel Tammisto ja vakaa Sakari Salin, Saidan tuleva aviomies. Tarina kuroutuu auki vuodesta 1903 lähtien, jolloin Saida on seitsemänvuotias. Hänen isänsä, entinen saarnamies Herman Harjula, on laakerisorvaaja kylän sahalla ja ruotsinkieliset isovanhemmat työskentelevät kartanon puutarhurina ja keittäjänä.

  Ristoa polttelee halu tutkia äidinäidin tiukasti varjelemaa salaisuutta, jonka hän uskoo kulminoituvan vuoden 1918 kevääseen. Sisällissodan verisenä keväänä Märynummen joukkohautaan marssitettiin Somerolta 50 miestä ja poikaa teloitettavaksi.

  Uuden elämän aloittanut mies uskoo, että menneen salaisuuksien paljastuminen vapauttaa hänet omasta syyllisyydestään ja elämänsä valheista. Mutta onko se kuvitelma ja uskaltaako Risto kohdata totuuden?

  Leena Lander on kirjoittanut monisyisen ja rikkaan romaanin, jossa Suomen historian dramaattiset tapahtumat kietoutuvat paikallishistorian värikkäisiin hahmoihin – joista Riston elämä ja nykypäivä on muovautunut.
  Lataa Kirja Liekin lapset Ilmaiseksi


  Kirja of Leena Lander