Digibarometri 2014 (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Digibarometri 2014 lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Teknologiateollisuus, Verkkoteollisuus DIGILE - Digibarometri 2014, e-kirja


Digibarometri 2014Teknologiateollisuus, Verkkoteollisuus DIGILE
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoria: Tietokirjat / Tietotekniikka
Kirjailija: Teknologiateollisuus, Verkkoteollisuus DIGILE
Kustantaja: Taloustieto Oy
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: ISBN 978-951-628-601-6
Kindel Hinta:


Digibarometri 2014.pdf – (EUR 0.00);

Digibarometri 2014.epub – (EUR 0.00);

Digibarometri 2014.txt – (EUR 0.00);

Digibarometri 2014.fb2 – (EUR 0.00);

Digibarometri 2014.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Digibarometri 2014.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Digibarometri 2014.pdf
 • Digibarometri 2014.epub
 • Digibarometri 2014.txt
 • Digibarometri 2014.fb2
 • Digibarometri 2014.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Digibarometri 2014 • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Digibarometri 2014.mp3 • Suomi on sijalla 3 Digibarometri 2014:n vertailussa, jossa on mukana 22 maata. Ruotsi ja Norja nappaavat sijat 1 ja 2. Tanska tulee Suomen perässä lähes tasapistein. Naapurimaista Viro on sijalla 10 ja Venäjä kolmanneksi viimeinen.

  Barometrissa maat pannaan järjestykseen kilpailukykyvertailuista tutulla tavalla 36 yksittäisen muuttujan perusteella. Mittauksen kohteena on digitaalisuuden laaja yhteiskunnallinen hyödyntäminen, eikä maiden sijoituksiin vaikuta niiden rooli itse ICT-aloilla tai koulutustason kaltaiset yleiset tekijät. Mittaus toteutetaan kolmella tasolla (edellytyksissä, käytössä ja vaikutuksissa) ja kolmella pääsektorilla (yrityksissä, kansalaisten keskuudessa ja julkisella sektorilla).

  Digibarometri 2014:n perusteella Suomella on maailman parhaat edellytykset laajenevasta ja syvenevästä digitalisoitumisesta hyötymiseen. Silmiinpistävää on kuitenkin se, että käytössä Suomi jää sijalle 7. Erityisen selvä edellytysten ja käytön epäsuhta on yrityssektorilla, jota on aiemmin pidetty ICT:n soveltamisemme airueena. Digitaalisuuden vaikutuksissa puolestaan Suomi on sijalla 3 (joskin Suomi saa tässä nostetta mittausongelmista johtuen). Kaikkien kolmen pääsektorin mukaan tarkasteltuna Suomi löytyy sijoilta 4–5. Suomen pronssin arvoinen kokonaissijoitus rakentuu tasaiselle suoritukselle.

  Barometrissä havaittu epäsuhta digitaalisuuteen liittyvien edellytysten ja varsinaisen käytön välillä on merkittävä uhka Suomen tulevaisuudelle varsinkin, kun pidetään mielessä digitaalisuuteen ja työhön liittyvä tuleva murros. Nykyisen kaltaisen hyvinvoinnin ylläpito on vaikeaa tai jopa mahdotonta, ellei Suomi nouse takaisin yhdeksi digitaalisuuden hyödyntämisen kärkimaista.

  Kykymme uudistua tulee haastetuksi ennennäkemättömällä tavalla. Suurin mahdollisuutemme piilee digitaalisuuden laajassa hyödyntämisessä kaikilla elämän ja liiketoiminnan alueilla. Luvussa 3 esitämme muutamia ajatuksia pikaisesti tarvittavista toimenpiteistä.
  Lataa Kirja Digibarometri 2014 Ilmaiseksi


  Kirja of Teknologiateollisuus, Verkkoteollisuus DIGILE