Kaffe med rn (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Kaffe med rån lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Catharina Ingelman-Sundberg - Kaffe med rån, e-kirja


Kaffe med rånCatharina Ingelman-Sundberg
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Catharina Ingelman-Sundberg
Kustantaja: Bokförlaget Forum
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
ISBN: 9789137139265
Kindel Hinta:


Kaffe med rån.pdf – (EUR 0.00);

Kaffe med rån.epub – (EUR 0.00);

Kaffe med rån.txt – (EUR 0.00);

Kaffe med rån.fb2 – (EUR 0.00);

Kaffe med rån.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Kaffe med rån.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kaffe med rån.pdf
 • Kaffe med rån.epub
 • Kaffe med rån.txt
 • Kaffe med rån.fb2
 • Kaffe med rån.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Kaffe med rån • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Kaffe med rån.mp3 • På servicehemmet AB Diamanten bor Märtha, Anna-Greta, Stina, Krattan och Snillet. De sjunger i kör, ses på rummet och smuttar hjortronlikör i hemlighet, men för övrigt är tillvaron ganska långtråkig. Dålig mat, trist bemötande, ingen motion och allt hårdare besparingar. Föreståndaren, syster Barbro, anstränger sig inte i onödan för att de gamla ska få det drägligt. I stället flirtar hon med direktören – som är förtjust både i henne och i kostnadsnedskärningarna.

  Märtha får en snilleblixt: Troligen skulle det vara bättre att bo på fängelset! De ska begå ett brott och se till att de blir dömda. Någon typ av ekonomisk brottslighet, en liten kupp av något slag … Och allt de kammar hem ska läggas i en speciell Stöldfond för äldre och alla dem som behöver stålar.

  Utrustade med rollatorer tar Pensionärsligan in på Grand Hotel i Stockholm för att råna de rika gästerna. Men bytet blir alltför klent och räcker inte för att hamna i fängelse. För att lyckas med det måste de komma på det perfekta brottet. Nu har de fått blodad tand och ger sig ut på hisnande äventyr i det okända. Men figurerna i den undre världen är inte att leka med och vad som helst kan hända!
  Lataa Kirja Kaffe med rån Ilmaiseksi


  Kirja of Catharina Ingelman-Sundberg