Sitomisen taito (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Sitomisen taito lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Saija Nissinen - Sitomisen taito, e-kirja


Sitomisen taitoSaija Nissinen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Novellit ja kolumnit
Kirjailija: Saija Nissinen
Kustantaja: Atena
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 127
ISBN: 9789517966856
Kindel Hinta:


Sitomisen taito.pdf – (EUR 0.00);

Sitomisen taito.epub – (EUR 0.00);

Sitomisen taito.txt – (EUR 0.00);

Sitomisen taito.fb2 – (EUR 0.00);

Sitomisen taito.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Sitomisen taito.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sitomisen taito.pdf
 • Sitomisen taito.epub
 • Sitomisen taito.txt
 • Sitomisen taito.fb2
 • Sitomisen taito.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Sitomisen taito • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Sitomisen taito.mp3 • Valloittavan outotunnelmaisia novelleja.

  Joka juhannus perheen aikuiset lapset tulevat kotiin. Isä ei ole muuttunut, eikä äiti, ja lapsuuden huoneet on palautettu viimeistä piirtoa myöten ennalleen. Keskikesän kuumuudessa on pakko käyttää kaikki voimansa, jos haluaa pyristellä irti menneisyyden tahmasta. Lopullinen pako voi silti olla mahdoton, vaikka alla olisi kuinka nopea moottoripyörä.

  Mielisairaalassa työskentelevä Reino on vaihtanut nimensä Aaroniksi, koska elää Elviksen lauluista. Mutta onko hän itse riittävän järjissään auttaakseen muita? Entä miten käy poliisille, joka hankkiutuu treffeille murhayrityksestä kuulustelemansa naisen kanssa? Ja montako tähteä lomakohteen hotellilla pitää olla, jos avioliitolle pitää saada uusi alku?

  Tiukassa tilanteessa voi tavata elämänsä ihmisen tai kääntää rakkaalleen selän, mutta on mahdotonta jatkaa, jos omalla elämällä ei ole mitään merkitystä. Vain itsenäisyyspäivän linnanjuhlat kokoavat kansakunnan yhteen televisioruutujen hohteeseen. Ja jos presidentti sortuu kristallikruunujen kirkkaassa valossa, onko mitään enää jäljellä?

  Sitomisen taito kuvaa taitavasti ja hienovaraisesti ihmiselämän pohjavirtoja. Saija Nissisen vaikuttavat, outotunnelmaiset novellit näyttävät ihmiset niin kirkkaasti valaistuina, että heistä kiinnostuu väistämättä.

  ”Nissisen novelleissa näkyy sellaista tyylillistä kypsyyttä ja kerronnallista iskevyyttä, jota esikoiskirjailijalla tapaa harvoin. Tekstit ovat pitkälle harkittuja ja hiottuja pienoiseen mestarillisuuteen saakka.” Satakunnan Kansa

  ”Kokemus ja oivaltaminen ilmenevät Sitomisen taidon yksityiskohdissa. Ja juuri niillähän proosa yleensäkin viettelee tai kadottaa lukijansa.” Helsingin Sanomat
  Lataa Kirja Sitomisen taito Ilmaiseksi


  Kirja of Saija Nissinen