Aavikon kyyhkyset (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Aavikon kyyhkyset lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Alice Hoffman - Aavikon kyyhkyset, e-kirja


Aavikon kyyhkysetAlice Hoffman
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, Adobe DRM suojattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Alice Hoffman
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 423
ISBN: 9789512095469
Kindel Hinta:


Aavikon kyyhkyset.pdf – (EUR 0.00);

Aavikon kyyhkyset.epub – (EUR 0.00);

Aavikon kyyhkyset.txt – (EUR 0.00);

Aavikon kyyhkyset.fb2 – (EUR 0.00);

Aavikon kyyhkyset.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Aavikon kyyhkyset.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Aavikon kyyhkyset.pdf
 • Aavikon kyyhkyset.epub
 • Aavikon kyyhkyset.txt
 • Aavikon kyyhkyset.fb2
 • Aavikon kyyhkyset.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Aavikon kyyhkyset • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Aavikon kyyhkyset.mp3 • Vuonna 70, Jerusalemin piirityksen jälkeen, 900 juutalaista sinnitteli kuukausia Rooman armeijaa vastaan Masadassa, vuorelle rakennetussa linnoituksessa Juudean aavikolla. Antiikin historioitsija Josefuksen mukaan vain kaksi naista ja viisi lasta selvisivät. Näihin historiallisiin tapahtumiin pohjautuva Aavikon kyyhkyset on vangitseva romaani neljästä Masadaan päätyneestä poikkeuksellisesta naisesta.

  Yaelin äiti kuoli synnytyksessä, eikä hänen isänsä antanut sitä koskaan tytölle anteeksi. Recka sai oppitunnin hiljaisuudesta, kun hänen tyttärenpoikansa menettivät puhekykynsä todistettuaan äitinsä raakaa murhaa. Aziza, soturin tytär, ryhtyi pojaksi varjellakseen itseään. Alexandriassa syntynyt Shirah tuntee muinaisen magian ja lääketieteen salat. Näiden neljän rohkean ja aistillisen naisen elämät kytkeytyvät toisiinsa piirityksen epätoivoisina aikoina. He ovat linnoituksen kyyhkystenhoitajia, ja kukin heistä kätkee sydämeensä suuren salaisuuden.

  Aavikon kyyhkyset on kertomus sitkeydestä ja selviytymisestä ja kunnianosoitus kaikille, jotka ovat onnistuneet säilyttämään elämänvoimansa miltei ylivoimaisten vastoinkäymisten keskellä.

  ”Aavikon kyyhkyset on erinomaisen viihdyttävä, raastava, jännittävä, feministinen historiallinen romaani, jonka saa liekkeihin rikas mielikuvitus […] yhdistelmä taitavaa tekstiä, koskettavia teemoja ja dramaattista tarinankerrontaa. Se on lumoava tarina, joka jää viipyilemään mieleen.”
  – Boston Globe
  Lataa Kirja Aavikon kyyhkyset Ilmaiseksi


  Kirja of Alice Hoffman