Roskisprinssi (PDF.EPUB.TXT) Lataa E-Kirja

Roskisprinssi lataa (lukea verkossa) kirja (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – lataa äänikirja

Tuija Lehtinen - Roskisprinssi, e-kirja


RoskisprinssiTuija Lehtinen
MUOTO:PDF.EPUB.TXT.DOC.FB2.MP3 – ILMAISEKSI!

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus
Kirjailija: Tuija Lehtinen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 249
ISBN: 9789511252795
Kindel Hinta:


Roskisprinssi.pdf – (EUR 0.00);

Roskisprinssi.epub – (EUR 0.00);

Roskisprinssi.txt – (EUR 0.00);

Roskisprinssi.fb2 – (EUR 0.00);

Roskisprinssi.doc – (EUR 0.00);


äänikirja Hinta:


Roskisprinssi.mp3 – (EUR 0.00).LATAA KIRJA (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Roskisprinssi.pdf
 • Roskisprinssi.epub
 • Roskisprinssi.txt
 • Roskisprinssi.fb2
 • Roskisprinssi.doc • ENEMMäN VERKOSSA KIRJA:

 • Roskisprinssi • LATAA ääNIKIRJA (MP3):

 • Roskisprinssi.mp3 • Vauhdikas, kiitetty nuortenromaani seitsemäntoistavuotiaasta pojasta, joka kävelee ulos entisestä elämästään.

  ”Tämä on vuosi yksi, ajanlaskun alku.

  Oli kesäkuun kuudes, mahtava aurinkoinen päivä, mun syntymäpäivä. Mä täytin seitsemäntoista. Just sopiva päivä lähteä junalla kohti tuntematonta. Mä pakkasin muovikassiin passin, pankkikortin, kaks kirjaa ja korvalappustereot. Mä menin peilin eteen. Mä näin pitkän hoikan kundin, jolla oli risaset farkut, musta t-paita, lenkkarit joiden nauhat retkotti pitkin maata. Se kundi katseli mua huoneenkorkuisten verenpunaisten spraymaalilla suihkutettujen kirjainten välistä. Mun viesti kuului: KIITTI, MULLE RIITTI. Mä iskin kuvalleni silmää ja kävelin ulos mun entisestä elämästä.”
  Lataa Kirja Roskisprinssi Ilmaiseksi


  Kirja of Tuija Lehtinen