DMCA

Tämä online-resurssi kunnioitetaan immateriaalioikeuksia toisten ja odottaa sen käyttäjät voivat tehdä samoin. On tämä online-resurssi politiikkaa, sopivissa olosuhteissa ja oman harkintansa mukaan poistaa ja / tai lopettaa tilien käyttäjät, jotka toistuvasti rikkovat tai toistuvasti syytetään loukkaa tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia toisten.
Mukaisesti Digital Millennium Copyright Act of 1998, jonka teksti löytyy Yhdysvaltain Copyright Office verkkosivuilla osoitteessa http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, tämä online-resurssi vastaa nopeasti väitteisiin tekijänoikeuksien rikkomisen käyttämällä tämän online-resurssi sivuston (”Sivusto”), että raportoidaan Site Manager, otoksessa havaittuja ilmoituksessa alla.
Jos olet tekijänoikeuden omistaja tai on valtuutettu toimimaan puolesta yhden tai valtuutettu toimimaan missään yksinoikeutta tekijänoikeuslain, ilmoita väitetyistä tekijänoikeusrikkomusten käydään tai sivuston kautta täyttämällä seuraavat DMCA-ilmoitus rikkomusepäilyksiin ja toimittamalla sen Site Manager. Saatuaan tiedonannon alla kuvatulla tavalla, johtaja toteuttaa tarvittavat toimet, oman harkintansa mukaan, se katsoo tämän aiheelliseksi, mukaan lukien poistaminen haastoi materiaalia sivuston. DMCA-ilmoitus rikkomusepäilyksiin (”Ilmoitus”).
Voit tehdä tämän nopeasti käyttämällä sähköpostin: titoff.aleksand@yandex.ru